G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,57
CNY4,88
GBP44,81
EURO/USD1,10
BIST9.114,94
Petrol79,54
GR. ALTIN2.920,87
BTC2.168.599,69

Emine Erdoğan’dan duygusal Anneler Günü programı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emine Erdoğan tarafından düzenlenen Anneler Günü programı, Devlet Konukevi’nde gerçekleşti. Programda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile birlikte şehit ve gazi anneleri, engelli çocuk sahibi anneler, koruyucu anneler, şehit eşi ve yaşlı anneler bir araya geldi. Basına kapalı olarak düzenlenen etkinlikte Emine Erdoğan, annelerin sorun ve taleplerini dinledi.

Emine Erdoğan, programda yaptığı konuşmada, annelik kavramını evrensel bir değer olarak tanımlayarak, annelerin dünyadaki zorluklar karşısında nasıl bir merhametle hareket ettiklerini vurguladı. Annelerden gelen her bir talebin değerli olduğunu belirten Erdoğan, Filistinli annelerin direnme ve barış için sergiledikleri tutumu örnek gösterdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, program sonrası yaptığı açıklamada, annelerle yaptıkları sohbetlerin kendileri için önemli olduğunu aktararak, devletin ailelere sağladığı desteklerin mutluluk verici olduğunu ifade etti. Göktaş, Filistinli anneler başta olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Kas erimesi hastalığı bulunan öğretmen Gamze Kılıç’ın annesi Nurcan Kılıç, programın kendileri için önemli ve özel olduğunu belirterek duygularını paylaştı. Koruyucu anne Gaye Dülger ise programın düşünceli ve anlamlı olduğunu dile getirerek, aileler olarak yapılabilecek çalışmaları değerlendirme imkanı bulduklarını ifade etti.

Şehit polis Ali Demircioğlu’nun eşi Selma Demircioğlu ise Emine Erdoğan’ın kendilerine gösterdiği ilgi ve ev sahipliğinden memnuniyetini dile getirerek, engelli bir çocukla mücadele etmenin zorluklarını paylaştı. Anneler Günü programıyla ilgili sosyal medya hesabından da paylaşım yapan Emine Erdoğan, kahraman annelerin hikayeleriyle annelik ruhunun ne kadar güçlü olduğunu vurguladı ve tüm anneleri saygıyla anarak, anne sevgisinin tüm zorlukları aşabileceği bir gelecek diledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emine Erdoğan’dan duygusal Anneler Günü programı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!