G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.140,74

Emeklilerin Gözü Bankalarda! Promosyon Başvuruları Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu bankaları, emekliler için belirlenen promosyon tutarlarını açıkladı. Emekliler, 8 bin ile 12 bin lira arasında değişen promosyon tutarlarından faydalanabilmek için başvurularını tamamlamaya devam ediyor. Bugün itibariyle işlemleri tamamlanan emeklilere ödemeler yapılacak.

Promosyonlar için başvurular, bankalardan veya e-devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Bankalar, emeklilere promosyon ödemesi yapabilmek için 3 yıl taahhüt istiyor. Eğer daha avantajlı bir teklif sunulursa, emekliler banka değişikliği yapma olanağına sahiptir. Birden fazla emekli maaşı alan bireyler ise her bir maaş için ayrı ayrı promosyon başvurusu yapabilirler.

Sosyal Güvenlik Uzmanı İsa Karakaş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Karakaş, mevcut promosyon alan emeklilerin, daha yüksek bir promosyon teklifi aldıklarında, önceki bankadan aldıkları promosyonu yeni bankalarına taşıyabileceklerini belirtti. Bu durumda, herhangi bir cezai yaptırım uygulanmayacak, sadece kullanılmayan kısım iade edilecektir.

Karakaş ayrıca, emekli maaşlarının dosya bazında alındığını belirterek, birçok farklı durumda farklı promosyon alma imkanı olduğunu vurguladı. Örneğin, eşinden dolayı dul maaşı alan bireyler, kendi emekli maaşlarından da ayrıca promosyon alabilirler.

Bankalar, dul ve yetim aylığı alan hak sahiplerine en az 5 bin lira promosyon ödemesi yapacaklar. Yaklaşık olarak 16 milyon kişiyi kapsayan banka promosyon düzenlemesi, geniş bir kesimi etkileyecek ve emeklilere ek gelir sağlayacaktır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Emeklilerin Gözü Bankalarda! Promosyon Başvuruları Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!