G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,50
CNY4,83
GBP44,82
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,61
GR. ALTIN2.875,71
BTC2.121.496,58

Elvis’in Kızı Lisa Marie’nin Şok Edici Anıları: Oğlunun Cesedini İki Ay Saklamış!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Kitapta Şok Edici İfşalar: Lisa Marie Presley’nin Hayatı ve Kızı Riley Keough’un Anıları

Geçtiğimiz yıl Ocak ayında hayatını kaybeden Elvis Presley’nin kızı Lisa Marie Presley’in anı kitabı "Buradan Büyük Bilinmeyene", oyuncu kızı Riley Keough tarafından tamamlandı. Kitap, Presley’in hayatıyla ilgili çarpıcı ayrıntılar ve ifşalar içeriyor.

Oğlunu İki Ay Süresince Sakladı

Riley Keough’un tamamladığı anı kitabında, Lisa Marie Presley’nin 27 yaşındaki oğlu Benjamin Keough’un cenazesinin, tören düzenlenmeden önce evde iki ay boyunca bekletildiği bilgisi yer alıyor. Oğlunun ölümünden sonra büyük bir acı içinde olan Lisa Marie, kitapta çocukları Riley ile ikiz kızları Harper ve Finley Lockwood için yaşam mücadelesi vermek zorunda kaldığını ifade ediyor.

Kaliforniya yasalarına göre, bir cesedin gömülmesi için belirli bir süre olmadığından, Benjamin Keough vefat ettikten sonra kuru buzla muhafaza edildi. Riley Keough, "Annemin, babasına yaptığı gibi, ona da veda etmek için yeterli zamana sahip olması çok önemliydi." şeklinde bir açıklamada bulundu.

Daha sonra, "Eğer cesediyle ilgilenebilirsek, onu evde tutabileceğimizi söylediler. Bu yüzden onu bir süre boyunca kuru buzda evimizde sakladık," diye yazan Riley, annesinin hatıralarını paylaştığı kasetleri kullanarak kitabını tamamladı. "Annem için, tıpkı babasına yaptığı gibi, ona da veda etmek için bolca zamana sahip olmak elzemdi," diyerek bu süreçte yanlız olmadığını belirtti.

Lisa Marie, oğlunun bedenini evinde sakladığını bu şekilde aktardı: "Sanırım başka birinin oğlunun orada olması herkes için korkutucu olurdu. Ancak ben korkmuyordum."

Oğluyla Aynı Dövme

Lisa Marie Presley, oğlunun cansız bedenini sakladığı evde bir dövme sanatçısı çağırdı. Oğlunun sahip olduğu dövmenin aynısından bir dövme yaptırmak istedi. Riley bu anları kitabında şöyle anlatıyor:

"Bu, annemin her zaman hatırlamak istediği bir andı. Bu nedenle oğluyla uyumlu bir dövme yaptırmak istiyordu." Diğer yandan, dövme sanatçısının evde olduğunu ve dövmenin tam olarak doğru olmasını istediğini aktardı. Riley, duyduklarına inanmakta zorluk çekti. "Sessiz kaldım çünkü annemdi ve istediğini yapıyordu, ama bu en absürt anlardan biriydi," dedi.

Elvis Presley’in tek çocuğu olarak 1977 yılında 42 yaşındayken hayatını kaybeden Lisa Marie, o zaman dokuz yaşındaydı. Oğlu Benjamin Keough ise 2020 yılında intihar etmişti. Lisa Marie Presley, Ocak 2023’te geçirdiği bir kilo verme ameliyatının komplikasyonları sonucunda 54 yaşında aramızdan ayrıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elvis’in Kızı Lisa Marie’nin Şok Edici Anıları: Oğlunun Cesedini İki Ay Saklamış!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!