G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,20
CNY4,86
GBP45,74
EURO/USD1,12
BIST10.048,68
Petrol74,53
GR. ALTIN2.913,90
BTC2.177.980,19

Elon Musk, İtalya Başbakanı Meloni’yi Övdü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji devi Elon Musk, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’yi övgüyle anarak dikkatleri üzerine çekti. Pazartesi günü New York’ta düzenlenen bir ödül töreninde, Tesla’nın CEO’su Musk ve İtalya’nın başbakanı Meloni, etkinliğin yıldızları haline geldi. İkili arasındaki yakın ilişki, Musk’ın siyasete olan ilgisinin arttığını gösterdi.

Ödül töreninde, Washington merkezli düşünce kuruluşu Atlantik Konseyi tarafından verilen Küresel Yurttaşlık Ödülü’nü Meloni aldı. Ödül, Meloni’nin İtalya’nın ilk kadın başbakanı olarak yapmış olduğu çığır açıcı çalışmaları ve G7 toplantısına başkanlık yapması nedeniyle verildi. Etkinlikte 600 kişilik bir kalabalık önünde Meloni, ödülünü almak için Musk’ı sahneye davet etti.

Musk ve Meloni arasındaki bağlar yıllar içinde güçlenmiş durumda. İkili, Batı ülkelerinde yapay zeka ve doğum oranları konusundaki endişeleri paylaşıyorlar. Musk, Meloni’yi ödülünü takdim ederken “İçi dışından daha güzel olan biri” olarak nitelendirdi ve onu “özgün, dürüst ve düşünceli” olarak tanımladı. Kalabalık arasında kahkahalar yükselirken Musk, “Bu her politikacı için söylenemez” diyerek Meloni’ye olan takdirini dile getirdi. Meloni ise konuşmasında, Musk’ın “değerli dehasını” vurgulayarak övgülerde bulundu.

Elon Musk’ın politikacılar hakkındaki bu övgü dolu sözleri, onun siyasi alandaki etkinliğinin arttığını gösteriyor. Tesla’nın CEO’su olan Musk’ın, artan yapay zeka ve teknoloji endüstrisindeki rolü, onu siyasetle de daha sıkı bağlar içerisine sokmuş gibi görünüyor.

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni’nin, Küresel Yurttaşlık Ödülü gibi prestijli bir ödüle layık görülmesi, hem Meloni’nin hem de ülkesinin uluslararası çapta dikkat çekmesine neden olmuş durumda. Meloni’nin, Avrupa Birliği ve transatlantik ilişkilere sağladığı güçlü destek de, onun uluslararası alandaki etkinliğini gösteriyor.

Sonuç olarak, Elon Musk ve Giorgia Meloni arasındaki ilişki, sadece teknoloji veya siyaset alanında değil, aynı zamanda kişisel bağlar açısından da önemli bir noktada duruyor. İkili arasındaki yakınlık, gelecekte daha fazla işbirliği ve etkileşim sağlama potansiyeline sahip gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elon Musk, İtalya Başbakanı Meloni’yi Övdü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!