G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.859.420,04

Elif Dürüst, Kosta Rika’da Geçirdiği Kaza Sonrası İlk Kez Dışarı Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Elif Dürüst, 2 Ocak tarihinde tatile gittiği Kosta Rika’da ATV ile gezerken kaza yapmıştı. Kaval kemiği, kuyruk sokumu ve kafatasında kırıklar oluşmuş, ayrıca beyin kanaması geçirmişti. Yılbaşı tatili için gittiği Kosta Rika’da kask takmadan ATV’ye binen Elif Dürüst, aracın devrilmesi sonucu ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırılmıştı. Tatilde kızı Yasemin Germiyanlıgil’in de yanında olduğu belirtilen ünlü ismin yaralanmaları doktorlar tarafından tespit edilmişti.

Kosta Rika’daki ilk müdahalenin ardından 14 Ocak’ta İstanbul’a getirilen Elif Dürüst, özel bir hastanede doktor ve hemşire gözetiminde tedavi olmuş ve kısa süre önce taburcu edilmişti. Hastanede müşahede altındayken Dürüst’ün hayati tehlikesi bulunmadığı açıklanmış, ancak uzun uçuş riski nedeniyle Türkiye’ye getirilmemesine karar verilmişti. Tatilinin keyifli geçtiği ve sosyal medyada paylaşımlar yaptığı eski eşi Mehmet Germiyanlıgil’in haber vermesi üzerine yanına gelen Elif Dürüst, kazayı atlatarak birkaç ay sonra evine dönebilmişti.

Beyninde herhangi bir sorun olmadığını belirten Elif Dürüst, kaza anına dair hiçbir şey hatırlamadığını ve sevdiklerinin duaları sayesinde kurtulduğunu ifade etmişti. Ayrıca bacağının tam olarak iyileşmediğini ancak beyin sağlığının yerinde olduğunu, yaşadığı için şükrettiğini dile getirmişti. Aylar sonra ilk kez evinden dışarı çıkan Elif Dürüst, kardeşi ve hemşiresi eşliğinde dostları ile bir araya gelerek yemek yemiş, müzik dinlemiş ve sohbet etmişti.

Sonuç olarak, Elif Dürüst’ün Kosta Rika’da geçirdiği kaza sonrası yaşadığı zorlu süreci atlattığı ve sağlığına kavuştuğu bilgisi verilmektedir. Ailesi, eski eşi ve dostları tarafından desteklenen ünlü isim, yaşadığı deneyimlerle hayatı daha da kıymetli gördüğünü belirtmişti. Elif Dürüst’ün yaşadığı bu olay, dikkatleri sevdiklerimizin değerini bilmemiz gerektiği konusunda bir kez daha hatırlatmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elif Dürüst, Kosta Rika’da Geçirdiği Kaza Sonrası İlk Kez Dışarı Çıktı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!