G-QXXHXL9JW0
USD34,12
EURO38,14
CNY4,84
GBP45,60
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,67
GR. ALTIN2.873,25
BTC2.153.878,01

Elektrik Çarpması Sonucu Hayatını Kaybeden Köylü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danamandıra köyünde yaşayan ve komşu köye koyun kırkmak için giden Zülküf Vardar isimli iki çocuk babası bir çiftçi, koyun kırarken kaza geçirerek hayatını kaybetti. Vardar isimli çiftçinin kırma makinesinin göğsüne çarpması sonucu elektrik akımına kapıldığı iddia ediliyor. Durumu fark eden çiftliğin sahibi, hemen makinenin elektrik bağlantısını kesti. Ancak ne yazık ki, Zülküf Vardar olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri ve kolluk kuvvetlerinin haber verilmesinin ardından olay yerine ulaştı ve Vardar’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Cumhuriyet savcısının da gelmesini bekledi.

Aynı şekilde, Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşanan başka bir acı olayda da çiftçi Turhan Yargıç isimli bir kişi hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde Sarıoba Mahallesi’nde meydana gelen olayda Yargıç, tarlasını sulamak için elektrik direğindeki şarteli açarken akıma kapıldı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen sağlık ve jandarma ekipleri, Yargıç’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yargıç’ın şartelin kaçak olduğu tespit edilirken, evli ve 2 çocuk babası olan çiftçinin cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Her iki olayla ilgili de soruşturma başlatıldı. Çiftçi Zülküf Vardar ve Turhan Yargıç’ın ani ve üzücü ölümleri, ailelerini ve yakın çevrelerini derin bir üzüntüye boğdu. Elektrik akımlarına karşı daha dikkatli olunması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda önemli uyarılar yapıldı. Her iki ailenin de acılarına sabırlar dilerken, benzer türdeki kazaların yaşanmaması dileğiyle, konuyla ilgili detaylı soruşturmaların devam ettiği bildirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Elektrik Çarpması Sonucu Hayatını Kaybeden Köylü!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!