G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

Edremit Belediye Başkan Adayı Vurmaz, İşçi Tepkisiyle Karşılaştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vurmaz’ın Zeytinli Fen İşleri şantiyesi ziyareti sırasında AKP İlçe Başkanı Murat Tuna ve MHP İlçe Başkanı Gökhan Selcan da hazır bulundu. Ancak, işçilerin ziyaret sırasında masada kahvaltı yaparken elleri önde ayakta beklemesi sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Muhammed Vurmaz, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla, çalışanlarla kahvaltı yapmanın keyfini çıkardıklarını belirtti. Ayrıca, “Ortak akla dayalı yönetim anlayışımızla, Edremit’in güçlü yarınlarında buluşmak dileğiyle” mesajını paylaştı.

Ancak, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından belirlenen kurallara göre, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde, kamu hizmeti görülen bina ve tesislerde sözlü propaganda yapılması yasaklandı. Bu nedenle Vurmaz’ın şantiye ziyareti sırasında yapılan kahvaltı etkinliği YSK kararına aykırı olabilir.

Öte yandan, Edremit halkının da tepkileri çığ gibi büyüyor. Kimileri ziyaretin siyasi bir amaç taşıdığını düşünürken, kimileri de işçilere yapılan muameleyi eleştirdi. Bu durum, seçim atmosferinin gerginliğini artırabilir.

Muhammed Vurmaz ve beraberindeki AKP ve MHP ilçe başkanları, şantiye ziyareti ve kahvaltı etkinliğiyle gündeme otururken, YSK’nın belirlediği kurallara uyulup uyulmadığı konusunda da tartışmalar devam ediyor. Balıkesir’in Edremit ilçesindeki bu olayın seçim sürecine nasıl yansıyacağı ise merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Edremit Belediye Başkan Adayı Vurmaz, İşçi Tepkisiyle Karşılaştı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!