G-QXXHXL9JW0
USD33,98
EURO37,67
CNY0,000000
GBP44,73
EURO/USD1,11
BIST9.771,16
Petrol71,06
GR. ALTIN2.727,45
BTC1.856.708,80

Düğünde silahlar havada uçuştu! 8 kişi gözaltında!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgiye göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçen İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ekipleri, sosyal medya üzerinde paylaşılan bir görüntüden yola çıkarak paylaşan ve havaya ateş açan magandaların peşine düştü. Yapılan inceleme sonucunda, görüntülerin merkez mülki sınırlar içerisinde bulunan bir müstakil evin bahçesinde gerçekleşen bir düğüne ait olduğu tespit edildi. Jandarma ekipleri, düğünün yapıldığı ikametle birlikte 3 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek 8 şahsı yakalayıp gözaltına aldı.

Operasyonlar sonucunda yapılan aramalarda, 6 adet ruhsatsız av tüfeği, 7 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca, 400 adet tabanca fişeği, 108 adet av tüfeği kartuşu, 55 adet kurusıkı tabanca fişeği ve 3 adet bıçak ele geçirildi. ele geçirilen malzemelere cumhuriyet savcısının talimatı ile el konulurken gözaltına alınan 8 kişi sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Düğün sırasında havaya ateş açan ve bu şekilde sosyal medyada paylaşım yapan magandalar, yasa dışı bahis faaliyetlerine karşı taviz verilmeyeceğinin bir göstergesi olarak 34 ilde gerçekleştirilen operasyonlarla birlikte 181 kişi yakalandı. Bu kişilerin yasal yaptırımlarla karşılaşacakları belirtildi.

İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için yasa dışı faaliyetlere göz yummayacağını ve gereken her türlü önlemi alarak suçluların adalete teslim edileceğini vurguladı. Güvenlik güçleri, sosyal medya üzerinden yapılan her türlü suç teşvikine ve gösteriye karşı titizlikle çalışarak halkın güvenliğini sağlamak adına çalışmalarını sürdürecektir.

Jandarma ekipleri, halkın duyarlılığı ve iş birliği sayesinde suçluların en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edileceğini belirtti. Operasyonlar, hem halkın huzurunu bozan suçluların cezalandırılmasını sağlayacak hem de toplumun suça karşı duyarlılığını artıracak bir etki yaratması hedeflenmektedir. Son olarak, yasa dışı faaliyetlerin karşısında kararlılıkla durulacağı ve suçluların cezalandırılacağı mesajı, kamuoyuna iletilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düğünde silahlar havada uçuştu! 8 kişi gözaltında!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!