G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,60
CNY4,83
GBP45,03
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,78
GR. ALTIN2.869,84
BTC2.083.910,73

Düğün Salonunda Kanlı Cinayet: Baba ve Oğul Vuruldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın ilçesi olan Bulgurlu Mahallesi’nde bulunan bir düğün salonu önünde yaşanan olayda, daha önceden aralarında husumet bulunan Reşit K. ile Abdullah Kazıcı arasında bir tartışma meydana geldi. Tartışmanın büyümesiyle birlikte Reşit K., yanında getirdiği tabanca ile Abdullah Kazıcı ve oğlu A.K.’ya ateş etti. Kanlar içerisinde yığılan Kazıcı ve oğlu, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Kaçan saldırgan Reşit K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak düğün salonuna yakın bir bölgede suç aleti ile birlikte gözaltına alındı. Abdullah Kazıcı ise hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayda yaralanan askeri personel olduğu belirtilen oğlu A.K.’nın ise tedavi süreci devam etmektedir.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında detaylı incelemeler devam etmektedir. İlgili tarafların ifadeleri alınıp, olayın sebepleri ve detayları üzerinde çalışmalar sürdürülmektedir. Ayrıca, olaya tanık olan diğer şahısların da ifadelerine başvurulmaktadır.

Malatya Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayın aydınlatılması ve benzer olayların önüne geçilmesi için gerekli adımların atılacağını belirttiler. Toplumda huzur ve güvenin sağlanması adına suçluların adalete teslim edileceği vurgulandı.

Olayın yaşandığı düğün salonunun etrafında geniş güvenlik önlemleri alınmış olup, bölgedeki güvenlik kameralarının da incelenmesiyle olayın tüm detayları ortaya çıkarılmaya çalışılmaktadır. Kamuoyuna, benzer olayların yaşanmaması adına dikkatli olunması ve şiddet içeren anlaşmazlıkların barışçıl yollarla çözüme kavuşturulması gerektiği çağrısı yapılmıştır.

Olayla ilgili gelişmeler ve soruşturma sonuçları kamuoyuyla paylaşılacak olup, ilgili mercilerin açıklamaları doğrultusunda detaylar aktarılmaya devam edilecektir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Düğün Salonunda Kanlı Cinayet: Baba ve Oğul Vuruldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!