G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.152.823,39

Dörtyol’da trafik kavgası: Kadın sürücüye hakaret edenler hastanelik oldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dörtyol Işıklar kavşağında meydana gelen olayda, Bolu istikametine seyir halinde olan Aygül Şahin’in kullandığı 06 AY 2043 plakalı otomobil ile sürücüsünün ismi belirlenemeyen bir başka araç kaza yaptı. Kaza sonrasında araçtan inen 3 erkek, kadın sürücü ile 2 çocuğun bulunduğu araca hakaret etti.

Paniğe kapılan Aygül Şahin, eşi Halit Şahin’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen Halit Şahin ile 3 kişi arasında yaşanan tartışmanın ardından kavga çıktı. Kavgada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Tüm taraflar birbirlerinden şikayetçi oldular. Olayın güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri de ele alındı.

Öte yandan, Aygül Şahin’in Timbersport Kütük Kesme Türkiye Milli Takımı sporcusu olduğu ortaya çıktı.

Kavgayı anlatan Halit Şahin, eşinin köy yolunda seyir halindeyken diğer araçla kırmızı ışıkta durduklarını ve yolculuğa devam ettiklerini belirtti. Eşinin karşı tarafa geçmeye çalıştığı sırada diğer sürücünün ani bir şekilde önüne çıktığını ve bu durumun kazaya neden olduğunu ifade etti. Eşinin diğer araca çarpması üzerine polis çağırmak için araçtan indiğini ve diğer araçtan inen kişilerin yüksek sesle konuşarak ve küfür ederek eşiyle tartıştıklarını söyledi. Halit Şahin, yaşanan olayın ardından ufak bir sürtüşme yaşandığını ve 3 kişinin yaralandığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, tarafların ifadeleri alınmaya devam ediyor. Güvenlik kameralarının da kayıtları incelenerek olayın detayları ortaya çıkarılmaya çalışılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dörtyol’da trafik kavgası: Kadın sürücüye hakaret edenler hastanelik oldu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!