G-QXXHXL9JW0
USD34,29
EURO37,51
CNY4,85
GBP44,83
EURO/USD1,09
BIST8.914,06
Petrol78,72
GR. ALTIN2.920,66
BTC2.121.621,56

Domuz Eti Skandalı! Köfteci Yusuf’un Açıklaması ve Diyanet’ten Gelen Rahatlatıcı Fetva

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köfteci Yusuf, son günlerin en çok konuşulan konularından birine dönüşmüş durumda. Yaptığı açıklamada, restoranında yer alan ürünlerle ilgili çıkan iddiaların bir komplo olduğunu savunan Köfteci Yusuf, olaya dair tüm detayların aydınlatılması için çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti. Buna ek olarak, İstanbul’daki şubeleri, bu süreçte büyük ölçüde boş kaldı.

Yemek severlerin ilgisini çeken Köfteci Yusuf şubeleri, İstanbul, Ankara, Kuzey Marmara Otoyolu, İzmir gibi Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yer alıyor. Ancak son iki gün içinde bu restoranlar neredeyse tamamen boş durumda.

“YANLIŞLIKLA YEDİYSEK GÜNAH MI?”

12 Punto’nun haberine göre, Köfteci Yusuf ürünlerinde domuz eti bulunmasının ardından vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Alo Fetva hattına başvurdu. Köfteci Yusuf’tan köfte tüketenler, "Eğer bilmeden domuz eti yediysek, bu bir günah mı?" sorusunu gündeme getirerek endişelerini paylaştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın Fetva hattı ise, bilmeyerek domuz eti tüketenlerin bu durumda günaha girmeyeceklerini belirterek, binlerce kişinin içini rahatlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Domuz Eti Skandalı! Köfteci Yusuf’un Açıklaması ve Diyanet’ten Gelen Rahatlatıcı Fetva

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!