G-QXXHXL9JW0
USD34,19
EURO38,18
CNY4,87
GBP45,90
EURO/USD1,12
BIST9.660,04
Petrol72,25
GR. ALTIN2.894,56
BTC2.186.155,11

Domaniç’te Süt Kamyonu Heyelan Bölgesinde Yoldan Çıkarak Şarampole Yuvarlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Domaniç ilçesi heyelanlı bölgesinde meydana gelen kaza, Bursa’dan dün akşam yola çıkan Yüksek Örenli’nin yönetimindeki 15 KD 519 plakalı süt kamyonuyla gerçekleşti. Virajlı yolda kontrolden çıkan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Ağaçlar arasında kalan kamyonet, yoldan geçen sürücüler tarafından fark edilemedi.

Yakınları, Yüksel Örenli’den haber alamayınca durumu jandarmaya bildirdi. Yapılan yol kontrolü sonucunda kaza yaptığı ve yaralandığı belirlenen Örenli, saatler sonra yaralı olarak bulundu. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan sürücü, ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Kazanın neden meydana geldiği ve kamyonetin nasıl şarampole yuvarlandığı araştırılıyor. Yetkililer, kaza sonucunda meydana gelen hasarın boyutunu belirlemek amacıyla incelemelerde bulunuyor. Kamyonetin çekici yardımıyla çıkartılması ve olay yerinin temizlenmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Kazaya şahit olan diğer sürücülerin ifadelerine başvurulacak ve olayın detayları ortaya çıkarılmaya çalışılacak. Kaza geçiren sürücünün sağlık durumu hakkında ise hastaneden gelen bilgiler doğrultusunda kamuoyu bilgilendirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Domaniç’te Süt Kamyonu Heyelan Bölgesinde Yoldan Çıkarak Şarampole Yuvarlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!