G-QXXHXL9JW0
USD34,11
EURO38,10
CNY4,84
GBP45,35
EURO/USD1,12
BIST9.971,93
Petrol74,49
GR. ALTIN2.861,67
BTC2.167.243,51

Doğuş’tan Flaş Açıklamalar ve Eleştirilere Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü şarkıcı Doğuş, önceki gece Maslak’ta bulunan bir mekan olan bir konserde basın mensuplarıyla buluştu. Doğuş, uzun bir ara verdiği sahne hayatına geri döndüğünü söyleyerek İstanbul’a geri döndüğünü söyledi. Azerbaycan’da çocuklarının olduğunu ve sık sık Azerbaycan’a gidip geldiğini belirtti.

2014 yılında Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendiği aşk hayatıyla ilgili çıkan ihanet iddialarına yanıt veren Doğuş, özel hayatının mahremiyetine saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti. Evliliklerindeki sorunlar hakkında daha fazla açıklama yapmayıp, zamanı geldiğinde bununla ilgili konuşacaklarını ifade etti.

Tarzıyla ilgili konuşan Doğuş, Özcan Deniz’in kendisini taklit etmemesi gerektiğini söyleyerek gülümsedi. Ayrıca erkek sanatçıların estetik yaptırması konusunda da düşüncelerini paylaştı. Yaş almanın insanlar için botoks ihtiyacı doğurabileceğini ancak estetik cerrahinin erkekleri bozduğunu ve sadece burnunda estetik yaptırdığını belirtti.

Kanal D’nin “İnci Taneleri” dizisinin pavyon sahnelerini eleştiren Doğuş, pavyon kültürünü savunarak eleştirilere tepki gösterdi. Pavyonun insanların pazarlanan bir yer olmadığını ve orada bulunan kişilere bu şekilde bakılmaması gerektiğini savundu. Ayrıca, Ankara’da bir pavyona gittiğini ve oranın nasıl bir yer olduğunu bildiğini belirtti. Bu alanın kötü bir şekilde ele alındığını düşündüğünü ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Doğuş’tan Flaş Açıklamalar ve Eleştirilere Tepki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!