G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.302,24

DMM Açıkladı: “Emine Erdoğan için Helikopter Pisti İddiası Doğru Değil”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DMM tarafından bazı basın yayın organlarında yer alan “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı.” iddiasına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada, bahse konu helikopter pistinin aslında Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) tarafından daha önceden inşa edildiği ve Polatlı Tarım İşletmesinin kullanımına sunulduğu belirtildi. Ayrıca pistin, olası acil durumlar ve orman yangınları sırasında kullanılmak üzere yapıldığı vurgulandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi için özel bir helikopter pisti inşa edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunu manipüle etmek amacıyla medyaya servis edildiği ifade edildi. Açıklamada, bu tür yanıltıcı haberlerin doğruluğunun araştırılması ve gerçeklerin ortaya konması gerektiği vurgulandı.

Haberin kaynağına göre, AA’nın haberine göre, DMM tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için özel bir helikopter pisti inşa edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve aslında bu pistin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldığı belirtildi. Pistin, Polatlı Tarım İşletmesi tarafından kullanıldığı ve acil durumlar için yapıldığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, bu tür yanıltıcı haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunu yanıltmaya yönelik olduğu belirtildi. Haberin doğru olmadığı ve asılsız iddiaların yayılmaması gerektiği vurgulandı. Ayrıca, medyanın gerçek bilgilere ve haberlere dayanarak doğru bir şekilde habercilik yapması gerektiği ifade edildi.

Sonuç olarak, DMM tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan için özel bir helikopter pisti inşa edildiği iddialarının gerçeği yansıtmadığı ve aslında bu pistin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldığı belirtildi. Ayrıca, bu tür yanıltıcı haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve kamuoyunu manipüle etmeyi amaçladığı vurgulandı. Medyanın doğru ve gerçekçi haberler yapması gerektiği vurgulandı ve haberin kaynağının AA olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DMM Açıkladı: “Emine Erdoğan için Helikopter Pisti İddiası Doğru Değil”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!