G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.138.644,45

Diyanet Başkanı Erbaş’ın Suudi Arabistan’daki Makam Aracı İddiası Yalanlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyanet İşleri Başkanlığı, Sözcü Gazetesi’nde yer alan “Diyanet Başkanı Erbaş’ın Suudi Arabistan’da bir makam aracı bulunduğu” iddialarını yalanladı. Başkanlıktan yapılan açıklamada, Ali Erbaş’ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında söz konusu bir makam aracının olmadığı ve iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi. Ayrıca, haberde iftira ve yalan içerikli bilgiler yer aldığı için gazeteye karşı hukuki yollara başvuruldu.

Ali Erbaş’ın Suudi Arabistan ziyaretiyle ilgili çıkan haberler, Başkanlık tarafından doğrulanmadı. Sözcü Gazetesi’nin iddialarına karşılık veren açıklamada, Erbaş’ın ziyareti sırasında herhangi bir makam aracının kullanılmadığı vurgulandı. Haberde bahsi geçen marka ve modelde bir aracın bulunmadığı için iddiaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı, gazetede yer alan haberin gerçeği yansıtmadığını belirtirken, yalan ve iftira içerikli haberle ilgili hukuki süreç başlatıldığını bildirdi. Sözcü Gazetesi’nin iddialarıyla ilgili olarak resmi açıklamanın ardından adli yollara başvurulması, haberin doğruluğunun sorgulanmasına neden oldu.

Başkanlık tarafından yapılan açıklamada, Ali Erbaş’ın Suudi Arabistan seyahati sırasında herhangi bir makam aracının kullanılmadığı net bir şekilde belirtildi. Sözcü Gazetesi’nin yayınladığı haberin doğruluğu sorgulanırken, iddiaların asılsız olduğu vurgulandı. Ayrıca, haberin yalan ve iftira içerikli olduğu için hukuki sürecin başlatıldığı açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın Suudi Arabistan ziyareti sırasında yaşanan iddiaların gerçeği yansıtmadığı, kendisine ait herhangi bir makam aracının bulunmadığı resmi açıklamayla duyuruldu. Sözcü Gazetesi’nin haberindeki yanlış bilgiler ve iftiralar nedeniyle yasal yollara başvurulmasıyla birlikte, iddiaların asılsız olduğu net bir şekilde ortaya konuldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyanet Başkanı Erbaş’ın Suudi Arabistan’daki Makam Aracı İddiası Yalanlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!