G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.140.500,36

Dilan Polat’ın Mahkeme Salonundaki Gözyaşları! Yaşananlar Şoke Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat ve eşi Engin Polat çifti, sosyal medya paylaşımlarıyla ünlenip örgüt kurma ve kara para aklama suçlarından tutuklanmıştı. Çiftin azmettirdiği iddia edilen silahlı saldırı davası geçtiğimiz gün görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat katıldı. Diğer sanıklar ise SEGBİS ile duruşmaya bağlandı.

Dilan Polat duruşma salonuna girdiğinde eşi Engin Polat’la gözgöze gelince gözyaşlarına boğuldu. Ayrıca duruşma sırasında Polat’ın kızıyla konuşup ağladığı da gözlemlendi.

Mahkeme, ara kararında tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar verdi ve dosyanın İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki dosya ile birleştirilmesine hükmetti. Duruşma ertelendi. Dilan Polat ise tutukluluk devam kararı sonrası sinir krizi geçirerek çığlık atarak duruşma salonundan jandarma eşliğinde çıkarıldı.

Posta Gazetesi’nden Alev Gürsoy Cimin’in haberine göre, mahkemenin tutukluluğuna devam kararı verilen Dilan Polat, kararı kaldıramayarak kendisine zarar verdi. Koğuşta “Ölmek istiyorum” diye bağıran Polat hastaneye kaldırıldı ve vücudunda kesikler tespit edildi.

Dilan Polat’a hastanede psikolojik tedavi uygulandıktan sonra tekrar cezaevine gönderildi. Avukatı Hüseyin Kaya, Polat’ın büyük bir sinir krizi geçirip kendine zarar verdiğini doğrularken, bu durumu nasıl gerçekleştirdiğini bilmediğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dilan Polat’ın Mahkeme Salonundaki Gözyaşları! Yaşananlar Şoke Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!