G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,08
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.135.661,41

Dilan Çıtak Dörter’e Havada Şiddet İddiası!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başlık: Ünlü Şarkıcının Uçak İfadesi: "Haksızlığa Uğradım"

17 Eylül tarihinde Türk Hava Yolları’nın Bodrum-İstanbul seferini gerçekleştiren bir uçakta, bir kabin memuru popüler sanatçı İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Dörter’i, kural gereği kedisini pusetten çıkarmaması konusunda uyarmıştı. Dörter’in görevliyle girdiği tartışmanın ardından fiziksel şiddet uyguladığı iddia edildi. Uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yaptığında, Dörter havalimanı polisleri tarafından uçaktan indirildi. Kabin memuru Dörter hakkında şikayette bulundu, ve Dörter ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı, Dilan Çıtak Dörter hakkında yeni bir soruşturma başlattı. "Hakaret", "tehdit" ve "basit yaralama" suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Dörter, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Önceki akşam yaşanan olayla ilgili olarak Dörter, "Haksızlığa uğranan bir durum var. Sevgili Fatih Altaylı çok güzel bir şey söyledi. ‘Ben bu görüntünün öncesini bilmeden yorum yapamam’ dedi ve bu benim için hassas ve özenle düşünülmüş bir yorumdu. Herkesin bu düşüncede olmasını dilerim. Çünkü olayın bir öncesi var." ifadelerini kullandı.

"Üzücü bir şey yaşadık. Böyle olmasını istemezdik. Hayatım boyunca daima alçakgönüllü oldum. Olayda egolu gibi gösterilmem beni üzdü. Süreç hukuka taşındı. Gerekli açıklamalar ilerleyen günlerde avukatlarım tarafından yapılacaktır." şeklinde sözlerini tamamladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Dilan Çıtak Dörter’e Havada Şiddet İddiası!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!