G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Devlet Bahçeli’den Emeklilere İyi Haber: Gerekli İyileştirmeler Yapılacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısında yaptığı konuşmada emeklilerin taleplerine değindi. Bahçeli, emeklilerin şikayetlerinin haklı olduğunu belirtirken, gerekli düzenlemelerin titizlikle yapılarak enflasyonla mücadele edilerek fiyat ve finansal istikrarın sağlanacağını vurguladı.

Bahçeli’nin konuşmasında, MHP’nin milli değerlere bağlılığının önemi üzerinde duruldu. Partinin samimi ve görev aşkıyla çalışan üyelerinin parti için önemli bir temsil olduğuna vurgu yapıldı. Ayrıca, 13. olağan büyük kurultayda göreve gelen arkadaşların yüksek dava ahlakı ile hareket ettikleri ve partinin şahsiyetini temsil ettikleri belirtildi.

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarına ilişkin Bahçeli, uluslararası toplumun bu konuda sessiz kalmaması gerektiğini ifade etti. İsrail’in yaptıklarının ağır bir şekilde cezalandırılması gerektiğini belirten Bahçeli, barışın tesisi için güçlü adımlar atılması gerektiğini söyledi. Türkiye’nin Rusya ile yaşayabileceği olası bir çatışmanın beka sorunu yaratabileceğini ve barışçıl çözümler üzerinde durulması gerektiğini dile getirdi.

Bahçeli, hayat pahalılığı ve enflasyon konularında da açıklamalarda bulundu. Hayat pahalılığının geçici olduğunu ve enflasyonla mücadele edilerek bu sorunun aşılacağını belirtti. Faiz ve döviz spekülasyonlarının ekonomiye zarar vereceğinin altını çizen Bahçeli, Türkiye’nin yükselişi için güvenin zedelenmemesi gerektiğini vurguladı.

Emeklilerin sorunlarına da değinen Bahçeli, emeklilerin taleplerinin haklı olduğunu ve gerekli iyileştirmelerin yapılacağını açıkladı. Enflasyonla mücadelenin başarılı bir şekilde sonuçlanacağını ve finansal istikrarın sağlanarak Türkiye ekonomisinin güçlendirileceğini belirtti.

Muhalefet partilerine de eleştirilerde bulunan Bahçeli, CHP’nin Atatürk’ten uzaklaştığını ve Türkiye’nin karşısında yer aldığını belirtti. CHP’nin yerel yönetimlerde başarısız olduğunu ve bölücülere destek verdiğini dile getirdi. Cumhur İttifakı’nın güçlü ve birlik içinde olduğunu vurgulayan Bahçeli, kent uzlaşısının PKK ittifakı olduğunu ifade etti.

Son olarak, TBMM’de Türkçenin yanında başka dillerin kullanılmasına karşı çıkanları eleştiren Bahçeli, her dilin saygıdeğer olduğunu ancak anadilin kamusal alanda kullanılmasının ise ayrılığa yol açabileceğini belirtti. Bahçeli, Türk milletinin birliğine ve bütünlüğüne vurgu yaparak, herkesin milli değerlere saygılı olması gerektiğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet Bahçeli’den Emeklilere İyi Haber: Gerekli İyileştirmeler Yapılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!