G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,62
CNY4,86
GBP44,92
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,78
GR. ALTIN2.888,51
BTC2.142.427,88

Depremzede Öğrenci Fakülteyi Birincilikle Bitirdi, Tören Gözyaşlarıyla Taçlandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan Seyran Şenol, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nü okuyarak İletişim Fakültesi’nden birincilikle mezun oldu. Şenol, 6 Şubat depremlerinde ailesiyle birlikte memleketinde ağır hasar yaşadı. Evlerinin yıkımına karar verilmesiyle okulu bırakmayı düşünen genç kız, fakültenin desteğiyle yeniden okula döndü ve birincilikle mezun oldu.

Mezuniyet töreni 4 Eylül Kültür Merkezi Keykavus Salonu’nda gerçekleşti. Törene Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Gülmez, öğrencilerin aileleri ve mezunlar katıldı. Seyran Şenol’un ailesi de sürpriz bir şekilde törene davet edildi ve duygusal anlar yaşandı.

Şenol, ailesinin sürpriz ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirterek, deprem sürecini ve okulda yaşadığı zorlukları anlattı. Annesi Hanım Şenol, kızının azmini ve başarısını takdirle karşıladığını ifade ederken, ablası Deniz Şenol da kardeşinin başarısından gurur duyduğunu söyledi. Ailenin babası törene gelemediği için üzgün olsa da ailenin kızlarıyla gurur duyduğunu vurguladı.

Seyran Şenol’un, zorlu süreçten geçerek birincilikle mezun olması, ailesinin desteği ve fakültenin yardımlarıyla başarılı bir şekilde tamamladığı eğitim öyküsü, duygusal anların yaşandığı mezuniyet töreninde herkese ilham verdi. Aile, birlikte yaşadıkları sıkıntıları bir arada aşmanın mutluluğunu yaşarken, genç kızın kararlılığı ve azmi alkış topladı. Mezuniyet töreni, duygusal açıdan yoğun anlara sahne olurken, Seyran Şenol’un başarısı ve ailesiyle yaşadığı mutluluk, güzel bir öykü olarak hatırlarda kaldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Depremzede Öğrenci Fakülteyi Birincilikle Bitirdi, Tören Gözyaşlarıyla Taçlandı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!