G-QXXHXL9JW0
USD34,21
EURO37,84
CNY4,88
GBP45,46
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol73,81
GR. ALTIN2.915,85
BTC2.129.157,35

Denizli’de Zehir Tacirine Kıskıvrak Operasyon!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’nin Bozkurt ilçesinde narkotik timleri tarafından takibe alınan bir şüpheli, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Şüphelinin evine düzenlenen operasyon sonucunda zehir taciri kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri, şüphelinin evinde yaptıkları arama sırasında şaşırtıcı bir manzarayla karşılaştı. Odaları tek tek arayan narkotik timleri, bir odanın tam anlamıyla bir zehir serasına dönüştürüldüğünü tespit etti.

Evin bir odasında özel malzemeler kullanılarak kurulan ikinci bir oda ile karşılaşıldı. Yapılan aramalarda 2 parça halinde toplam bin 50 gram esrar, 70 kök farklı boylarda kenevir bitkisi, 1 çadır, 16 adet fanlı led aydınlatma, 1 adet termometre, 2 adet hava kompresörü, 4 adet vantilatör, 1 adet havalandırma motoru, filtresi ve borusu ele geçirildi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyon sonrasında İHA tarafından yapılan habere göre, Denizli’nin Bozkurt ilçesinde gerçekleşen bu olayın detayları paylaşıldı. Polis ekipleri, şüpheliyi adeta kıskıvrak yakaladı ve evinde gerçekleştirilen aramalar sırasında muazzam miktarda uyuşturucu ele geçirildi. Şüphelinin odasının bir bölümünün tamamen uyuşturucu yetiştirmek amacıyla düzenlendiği ortaya çıktı. Narkotik timleri, bu durum karşısında büyük şaşkınlık yaşarken, ele geçirilen malzemelerin miktarı da dikkat çekiciydi.

Haberde belirtilene göre, şüpheli hakkında yapılan soruşturma sonucunda elde edilen delillerle birlikte, adli makamlara sevkedilmiş ve tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Denizli Emniyet Müdürlüğü, operasyonun başarılı bir şekilde sonuçlandığını duyururken, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara karşı mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirtti. Bu tür operasyonlarla, uyuşturucu ticaretine karşı etkili bir mücadele yürütülmekte ve halkın güvenliği için önemli adımlar atılmaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizli’de Zehir Tacirine Kıskıvrak Operasyon!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!