G-QXXHXL9JW0
USD33,99
EURO37,85
CNY4,80
GBP44,94
EURO/USD1,11
BIST9.577,46
Petrol72,83
GR. ALTIN2.821,42
BTC1.981.130,74

Denize Giren Aile Boğulma Tehlikesi Geçirdi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Atakum ilçesi Türk-İş mevkiinde serinlemek için denize giren Mustafa ve Emine Ak çifti ile çocukları Alper, Sena, Kutay ve Efkan Ak, boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı cankurtaranları, Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğü ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Çocuklardan üçü hızlı bir şekilde sudan çıkarılarak kurtarılırken, baba Mustafa, anne Emine ve Alper Ak, cankurtaranlar tarafından bilinci kapalı bir şekilde kıyıya çıkarıldı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ile kentteki özel hastanelere kaldırılan aile, boğulma tehlikesinden kurtarıldı.

Ailenin, Kahramanmaraş’tan çocuklarını Samsun’daki Aziz Atik Fen Lisesi’ne kaydettirmek için kente geldiği öğrenildi. Ancak serinlemek için girdikleri denizde boğulma tehlikesi geçiren Ak ailesi, çevredekilerin ve yetkililerin hızlı müdahalesi ile kurtarıldı. Sağlık durumlarına dair detaylı bilgiler açıklanmazken, ailenin tedavilerinin devam ettiği belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denize Giren Aile Boğulma Tehlikesi Geçirdi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!