G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan Hakkında 2 Yeni İddianame Hazırlandı! Mağdur Sayısı Artıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen Denizbank Levent Büyükdere Caddesi Şube Müdürü Seçil Erzan’ın da aralarında bulunduğu 2’si tutuklu 7 sanıklı davaya ilişkin 2 yeni iddianame hazırlandı. Bu iddianamelerde Hacer Çorbacı, Hasan Çorbacı, Kaan Sinih, Sevgi Sinih ve Tursun Sinih gibi kişiler şikayetçi olarak yer aldı. Mahkeme, hazırlanan bu iki yeni iddianameyi kabul ederek dosyanın birleştirilmesine karar verdi.

İddianamede, Hacer Çorbacı ve Hasan Çorbacı’nın şikayetçi olarak yer aldığı belirtildi. İddianameye göre, şikayetçilerin Çorlu’da pazarcılık yaparken Seçil Erzan ile tanıştıkları ve Erzan’ın müştekilere birikimlerini bir fona yatırmalarını söyleyerek 82 bin lira aldığı aktarıldı. Ardından müştekilere 43 bin lira kredi çektirerek parayı sanık Hüseyin Eligül’ün hesabına gönderdiği ifade edildi. İddianamede, Erzan ve Eligül’ün toplamda 125 bin lira para alarak dolandırıcılık yaptığı belirtildi. Sanıklar hakkında 3 ila 10 yıl arasında hapis cezası istendi.

Diğer iddianamede ise Kaan Sinih, Sevgi Sinih ve Tursun Sinih’in şikayetçi olarak yer aldığı belirtildi. İddianamede, Nazlı Can ve Seçil Erzan’ın müştekilere yatırım yapacakları vaadiyle 2 milyon 250 bin lira ve 150 bin dolar aldığı belirtildi. Bu paranın bir kısmının geri ödendiği ifade edildi. Seçil Erzan ve Nazlı Can hakkında dolandırıcılık ve özel belgede sahtecilik suçlarından 4 ila 13 yıl arasında hapis cezası istendi.

Savcılık tarafından Seçil Erzan hakkında düzenlenen iddianame, ana davanın görüldüğü İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderildi. Mahkeme, yeni iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleştirilmesine karar verdi. Bu birleştirme ile mağdur sayısı 26’ya yükselirken, Seçil Erzan için istenen ceza talebi de 69 yıldan 275 yıla kadar hapis cezasına çıktı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan Hakkında 2 Yeni İddianame Hazırlandı! Mağdur Sayısı Artıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!