G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.159.775,74

Denizbank Bornova Şubesi Müdürü 200 Milyonluk Dolandırıcılıkla Yakalandı, Son Dakika!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’de Denizbank Bornova Şubesi’nde yaşanan olayda, Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi ve Karşıyaka Altyapı Basketbol Başkanı olan Hatice Ö., iddiaya göre yüksek kar vaadiyle topladığı 200 milyon lirayı fona yatırmadı ve altın almadı. Paraları üçüncü kişilere gönderdiği öne sürülen Hatice Ö.’nün dolandırma suçlamalarıyla karşı karşıya kaldığı belirtildi. Polis, Hatice Ö.’nün yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırdığı iddialarını araştırmak için çalışma başlattı.

Denizbank, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıp müfettiş görevlendirirken, Hatice Ö.’nün bankayla ilişiğinin kesildiği açıklandı. Ayrıca, Hatice Ö.’nün evinde intihar girişiminde bulunduğu ve çok sayıda ilaç içtikten sonra İzmir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Hayati tehlikesi bulunmayan Hatice Ö.’nün tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi.

Olayın detaylarına göre, Hatice Ö. tarafından Karşıyaka Spor Kulübü yöneticileri ile iş insanlarından toplanan 200 milyon liranın fona yatırılmadığı ve altın alınmadığı ortaya çıktı. Paraların üçüncü kişilere gönderildiği belirtilirken, dolandırıldığını fark eden mağdurların şikayeti üzerine polis soruşturma başlattı. Hatice Ö.’nün yüzlerce kişiyi benzer şekilde dolandırmış olabileceği üzerinde duruluyor.

Denizbank Bornova Şube Müdürü olan Hatice Ö., yaşanan olayların ardından bankayla ilişiği kesilirken, intihar girişiminde bulunmuş ve hastaneye kaldırılmıştır. Şüphelinin tedavisinin ardından polis tarafından gözaltı işlemi yapılacağı belirtilirken, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Denizbank Bornova Şubesi Müdürü 200 Milyonluk Dolandırıcılıkla Yakalandı, Son Dakika!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!