G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.139.217,68

Deniz Uğur’dan Üzücü Kist Açıklaması!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Uğur, daha önce meme kanserini yenmiş olmasına rağmen, dün Instagram üzerinden takipçilerine üzücü bir haber verdi. Uğur, vücudundaki bir süredir takip edilen kistin son 1.5 yıl içerisinde aniden büyüdüğünü ve artık masum bir durumda olmadığını duyurdu.

Oyuncu, “Merhaba sevgili arkadaşlar. İçtenlikle desteğinizi istemek için bu paylaşımı yapıyorum. Yıllardır takip ettiğimiz, vücudumdaki zararsız görünümlü bir kist son 1.5 yıl içinde hızla büyüdü ve artık masum görünmüyor” diye belirtti.

Deniz Uğur, bu sabah ameliyat masasına yatırıldı. Hastane odasındaki fotoğraflarını Instagram hesabında paylaşan Uğur, sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Beni iyi görsünler diye her ameliyattan sonra makyaj yaparım, arkadaşlarım bunu bilir. Detaylı patoloji raporu birkaç gün içinde çıkacak ama güzel haber, iyi huylu görünüyor.”

Uğur, “Canım eşimin şefkatli bakımı ve sevgili dostlarımın öpücükleriyle, sesleri ve sözleriyle ağrım ve sızım kalmadı. Yakın arkadaşlarım da hem fiziksel olarak hem de kalben yanımdaydı; onlara çok teşekkür ederim, bana büyük moral verdiler. Kendimi oldukça iyi hissediyorum ve tüm bu iyi dileklerinizin dualarınız sayesinde olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Deniz Uğur’dan Üzücü Kist Açıklaması!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!