G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.149.687,05

DEM Parti’de kriz! Başkan ve meclis üyeleri istifa etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde Birecik ilçesi Meydan Mahallesi’nde DEM Parti’nin ilçe örgütü bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonucunda büronun camlarına 14 mermi isabet etti. Polis ekipleri, saldırının fail ya da faillerini belirlemek için çalışma başlattı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti’den Şanlıurfa’nın Birecik ilçe belediye başkanlığını kazanan Mehmet Begit ile meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar, partilerinden istifa etti. Begit, istifa gerekçelerini dışarıdan yapılan müdahaleleri kabul etmeme olarak açıkladı. DEM Parti içinde yaşanan kriz sonucunda başkan ve meclis üyeleri topluca istifa etmiş durumda.

Olayın yaşandığı Meydan Mahallesi, sabah saatlerinde silahlı saldırıya uğradı. DEM Parti ilçe örgütü bürosunun camlarına yapılan saldırı sonucunda 14 mermi isabet ettiği belirlendi. Bölgeye giden polis ekipleri, olayın ardından fail ya da faillerin kimliklerini belirlemek için çalışmalara başladı ve soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti adayı Mehmet Begit, belediye başkanlığı görevini üstlendi. Ancak, Begit ve beraberindeki meclis üyeleri Mahmut Dirier, Sakıp Yaşar, Reşit Çelikhan ve Ahmet Arar, partilerinden istifa etti. İstifa nedeni olarak dış müdahaleleri kabul etmemeleri gösteriliyor. Bu durum, DEM Parti içinde krize yol açtı ve başkan ile meclis üyeleri topluca istifa etti.

DEM Parti’nin Birecik ilçe örgütü bürosuna sabah saatlerinde yapılan silahlı saldırı sonucunda, büronun camlarına 14 mermi isabet etti. Polis ekipleri, olayın fail ya da faillerini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor ve soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde yerel seçimlerde DEM Parti’den belediye başkanı seçilen Mehmet Begit, partisiyle birlikte istifa etti. Begit, dış müdahalelere izin vermeyeceklerini belirterek istifa kararını açıkladı. Yaşanan bu kriz nedeniyle belediye başkanı ve meclis üyeleri topluca istifa etmiş durumda.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEM Parti’de kriz! Başkan ve meclis üyeleri istifa etti!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!