G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,06
CNY4,81
GBP45,38
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,85
GR. ALTIN2.834,24
BTC2.143.973,21

DEAŞ’ın Üstlendiği Moskova Saldırısında Ölümden Dönen İki Kişi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moskova’da gerçekleşen saldırı, Rusya’nın başkentini korku dolu anlara sürükledi. Bir konser salonunda binlerce kişi eğlenirken, silahlı bir grup salona baskın düzenledi. Etrafa rastgele ateş açarak panik yarattılar ve konser alanını savaş alanına çevirdiler. Saldırganlar vahşice davranırken, konser salonundakiler kaçmaya çalıştı ve birçok kişi ezilme tehlikesi yaşadı.

Saldırıda ölümden kurtulan iki kişi, saldırganların ateş ettiği sırada bir kolonun etrafında saklanarak şans eseri hayatta kaldılar. Bu anlar sosyal medyada paylaşıldı ve insanların nasıl bir korku içinde olduklarını gösterdi. Saldırıyı DEAŞ terör örgütü üstlendi ve saldırıyı Krasnogorsk’taki bir konser salonuna düzenlediklerini açıkladılar. Saldırı sonucunda 82 kişi hayatını kaybetti ve yaralı sayısı 145’i aştı.

Bu saldırı, Moskova’da son yılların en kanlı terör saldırıları arasında yer aldı. Saldırganlar, acımasızca vatandaşlara saldırarak birçok kişiyi hayattan koparmaya çalıştılar. Konser salonunda masum insanların eğlenirken, bir anda yaşadıkları dehşet anları tüm dünyaya duyuruldu. İnsanların kaçışma anları, kargaşa içinde yaşanan panik, saldırıyı üstlenen terör örgütünün kışkırtıcı açıklamaları bir kez daha terörün ne kadar acımasız bir gerçek olduğunu gösterdi.

Rus güvenlik birimleri hızla harekete geçerek saldırganları etkisiz hale getirdi ve olay yerindeki yaralılara yardım etti. Ancak saldırının yarattığı travma ve acı, uzun süre unutulmayacak bir iz bıraktı. Moskova’daki terör saldırısı, ülkenin güvenlik önlemlerini artırmasına ve terörle mücadelede daha ciddi adımlar atmasına neden oldu. Saldırıdan kurtulanlar ise yaşadıkları dehşet anlarını unutmakta zorlanacakları bir deneyim yaşadılar. Saldırının ardından güvenlik birimleri, şehirde geniş çaplı operasyonlar düzenleyerek benzer saldırıların önüne geçmeye çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
DEAŞ’ın Üstlendiği Moskova Saldırısında Ölümden Dönen İki Kişi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!