G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,48
CNY4,84
GBP44,80
EURO/USD1,09
BIST8.964,10
Petrol79,27
GR. ALTIN2.900,55
BTC2.065.255,59

Damda Bulunan Keçi Kurtarma Operasyonu: Boynuzu Elektrik Teline Takıldı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olayın ardından keçi sağlık durumu hakkında bilgi almak için veteriner hekime götürüldü. Veteriner hekim yapılan muayene sonucunda keçinin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Damdan düşerken boynuzundan ağır yaralanan keçinin tedavisinin devam edeceği öğrenildi.

Olay yerinde bulunan diğer vatandaşlar ise keçinin kurtarılmasına sevinçle karşılık verdi. Olayın videolarını izleyen vatandaşlar da, keçinin tele takılı kalışını oldukça ilginç bulduklarını ifade etti. Yaşanan olayın ardından birçok kişi sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu ve olayı konuşmaya başladı.

Olayın yaşandığı Yalova’nın Merkez ilçesine bağlı Kocayayla köyünde yaşanan bu ilginç olay, hayvanseverlerin dikkatini çekti. Keçinin sağlık durumunun iyi olmasının sevinci yaşanırken, kurtarma operasyonunun başarılı olması da takdirle karşılandı. Çevre sakinleri, Ramazan İmir’i cesareti ve hızlı müdahalesi için tebrik etti.

Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ise olayın hemen ardından Ramazan İmir’e teşekkür ederek, hayvanların sağlık ve güvenliğini koruma konusunda duyarlı davranışlarından dolayı kendisini övdü. Keçinin kurtarılmasında önemli bir rol oynayan vatandaşlar da yaptıkları yardımın karşılığını aldıklarını ve keçinin sağlıklı bir şekilde kurtarılmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Benzer olayların önlenmesi için çevrede gerekli önlemlerin alınması gerektiği belirtilirken, hayvanseverlerin ve vatandaşların hayvanlara karşı duyarlı olmaları ve yaşanan benzer durumlarda hemen yetkililere haber vermeleri gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Damda Bulunan Keçi Kurtarma Operasyonu: Boynuzu Elektrik Teline Takıldı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!