G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

Daltonlar Çetesiyle Bağlantısı Ortaya Çıkan Polat Ailesinden Gelen Esrarengiz Telefon!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daltonlar çetesine bağlı olduğu belirtilen şahısların Banu Parlak’ın güzellik merkezini arka arkaya silahla taradığı olaylar büyük bir gizemle çözülmeye çalışılıyor. Polat ailesinin kara para aklama soruşturması kapsamında telefonlarının dinlenmesi sonucunda, Dilan ve Engin Polat’ın, çete lideri Barış Boyun ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atıldı. Gelen gizemli telefon çağrısında ise, cezaevinde bulunan bir kişinin Polat ailesiyle Banu Parlak’ın arasındaki husumeti konuşmak için iletişime geçtiği belirlendi.

Banu Parlak’ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırının ardından, Polat ailesine ait iş yerine de arka arkaya 2 gün kurşun yağdırıldı. Bu saldırıların azmettiricisi olarak Daltonlar çetesinden Barış Boyun’un adı geçiyor. Polat ailesinin kara para aklama soruşturmasıyla da bağlantılı olan bu saldırılar, çözülmesi gereken bir labirent gibi görünüyor.

Engin Polat’ın cezaevinden aldığı gizemli bir telefon çağrısı, olayı daha da karmaşık hale getirdi. Arayan kişinin, cezaevinde bulunan ve Barış Boyun ile ilişkili olduğu düşünülen bir yakının olduğu belirlendi. Telefon görüşmesinde, Polat’a Banu Parlak’ın iş yerini silahla tarayan Daltonlar çetesinin elebaşı Barış Boyun’un ismi tekrar gündeme geldi.

Gizemli telefon çağrısının ardından Polat ailesiyle Barış Boyun arasındaki çekişme ise daha da belirginleşti. Çete lideri Barış Boyun’un, Polat ailesinden daha fazla para talep ettiği ve bu yüzden iki taraf arasında bir anlaşmazlık yaşandığı iddia ediliyor. Bu çekişmenin sonucunda Banu Parlak’ın iş yerine yapılan saldırılar gerçekleşmiş olabilir.

Soruşturma devam ederken, Polat ailesi ile Daltonlar çetesi arasındaki ilişkilerin ve çekişmelerin netleştirilmesi için daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor. Öte yandan, gizemli telefon çağrısının kim tarafından yapıldığı ve amacının ne olduğu da araştırılmaya devam ediyor. Sonuç olarak, bu karmaşık ilişkiler ağının çözülmesiyle, Banu Parlak’a yapılan saldırıların gerçek sebebi ve azmettiricileri belirlenebilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Daltonlar Çetesiyle Bağlantısı Ortaya Çıkan Polat Ailesinden Gelen Esrarengiz Telefon!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!