G-QXXHXL9JW0
USD34,08
EURO38,07
CNY4,82
GBP45,31
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,67
GR. ALTIN2.834,52
BTC2.142.518,19

D-400 Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

D-400 karayolunda yaşanan zincirleme kaza, dün akşam saatlerinde Okurcalar mevkii’nde meydana geldi. 07 NTV 90 plakalı Volkswagen marka minibüsün bir otobüs, ticari araç ve bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Olayın ardından jandarma ve sağlık ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Kaza sonrasında yaralanan 4 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtilirken, kaza nedeniyle D-400 karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Kazaya karışan araçların çekicilerle olay yerinden kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza anı ve nedeniyle ilgili görgü tanıklarının ifadelerine başvuruldu. Kazanın yaşandığı noktada bulunan güvenlik kameralarının da incelenmesi için çalışmalar hızla devam ediyor.

Kazada yaralananların durumunun tedavi altında olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Yaralıların tedavilerinin ardından taburcu edilmeleri bekleniyor. Kazaya karışan araçların sürücüleri ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza sonrasında yaşanan trafik yoğunluğu nedeniyle bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma ekipleri, trafik akışını düzenlemek ve kazanın yol açtığı trafiği normale döndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kazada hasar gören araçların çekicilerle kaldırılmasının ardından yolun trafiğe açılmasıyla birlikte normal seyrine döndü. D-400 karayolu üzerinde yaşanan bu kaza, sürücülere ve vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda önemli bir hatırlatma oldu. Jandarma ekipleri, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
D-400 Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!