G-QXXHXL9JW0
USD34,23
EURO37,15
CNY4,81
GBP44,56
EURO/USD1,08
BIST8.872,85
Petrol74,47
GR. ALTIN3.011,58
BTC2.324.122,76

Cüneyd Krizi: Mert Yazıcıoğlu’ndan Esprili Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"Cüneyd" Karakterindeki Değişim Tartışmalara Yol Açtı

Dizinin yeni sezonunda Mert Yazıcıoğlu’nun canlandırdığı ‘Cüneyd’ karakterinde yapılan değişiklikler, izleyiciler arasında çeşitli tartışmalara neden oldu. Özellikle, karakterin daha muhafazakar bir yapısından uzaklaşarak seküler bir hale gelmesi, birçok izleyicinin eleştirisini beraberinde getirdi.

Mert Yazıcıoğlu’nun Esprili Paylaşımı

Bu tartışmaların ardından, Mert Yazıcıoğlu sosyal medya hesabından senarist Şükrü Necati Şahin’i etiketleyerek dikkat çekici bir gidişat ortaya koydu. "Sana şimdiye kadar ‘Olmaz’ dedim mi? Ne dediysen yaptım. Ama benim de kalbim var. Robot değilim." ifadelerinin yer aldığı paylaşım, izleyiciler arasında Yazıcıoğlu’nun karakterinin yeni hâlinden rahatsız olup olmadığına dair soru işaretleri oluşturdu. Oyuncu ile senarist arasındaki bilinen dostluk, bu paylaşımın ne kadar ciddi veya esprili olduğunu sorgulatmaya başladı.

Dizi hayranları, sosyal medya platformlarında Cüneyd karakterindeki bu değişiklikleri tartışmaya devam ederken, Yazıcıoğlu’nun esprili paylaşımı da tartışmaları alevlendirdi. Birçok izleyici, Cüneyd’in eski karakter yapısına dönmesi gerektiğini vurgulayarak eleştirilerini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cüneyd Krizi: Mert Yazıcıoğlu’ndan Esprili Tepki!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!