G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.136.885,94

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Öğretmen Atamaları İle İlgili Müjde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öğretmenlerin beklediği müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleşen kabine toplantısında öğretmen atamaları ele alındı. Toplantı sonrası Erdoğan, atanacak öğretmen sayısı ve branş bazında kontenjan dağılımları hakkında bilgi verdi. Ayrıca atama bekleyen öğretmen adaylarının durumunu da değerlendirdiklerini belirtti. Bakanlar yarın bir kez daha bir araya gelerek konuyu ele alacak. Erdoğan, başvuru takviminin yarın paylaşılacağını ve atama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmen atamalarıyla ilgili merakla beklenen açıklamayı yaptı. Toplantı sonrası atama bekleyen öğretmen adaylarıyla ilgili konuları görüşmek üzere bakanlığın harekete geçeceğini belirtti. Atamaya esas branş dağılımı, başvuru takvimi ve süreci yarın bakanlık tarafından paylaşılacak. Erdoğan, atama sürecinin hızlı bir şekilde tamamlanacağını ve gecikmenin önüne geçeceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları sonrası öğretmen adayları ve eğitim camiası atamalarla ilgili heyecanla bekleyişe geçti. Erdoğan’ın verdiği müjdeyle birlikte atamaların hızlanması ve sürecin başlaması bekleniyor. Öğretmen adayları, atamaya esas branş dağılımı ve başvuru takvimi hakkında bilgi almak için bakanlığın açıklamalarını bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı atama süreciyle ilgili detaylar öğretmen adayları tarafından merakla bekleniyor. Bakanlar, yarın yapılacak toplantıda atamaya esas branş dağılımı, başvuru takvimi ve süreci hakkında detaylı bilgi verecek. Sürecin hızlı bir şekilde tamamlanacağı ve atamaların gecikmeden gerçekleşeceği ifade edilen açıklamalar öğretmen adaylarına umut verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Öğretmen Atamaları İle İlgili Müjde

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!