G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Nüfusumuzun Gücü Çocuklarımızda Saklı!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin nüfusunu en büyük güç olarak gördüğünü ve çocuk sayısının azalmasına rağmen aldıkları tedbirlerle bu durumu aşacaklarını belirtti. Devlet korumasındaki çocuklarla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Erdoğan, Ramazan ayını kutlayarak, çeşitli kesimlerle iftar yaptıklarını söyledi.

Türkiye genelinde çocuk evleri ve sitelerinde devlet korumasında bulunan binlerce çocuğun olduğunu dile getiren Erdoğan, devletin kimsesizlerin kimsesi olduğunu ve bu çocukların toplumun ortak evlatları olduğunu vurguladı. Ailelerinden ayrı düşmüş çocukların devletin sığınağı olduğunu belirten Erdoğan, bu çocukların bakımını üstlendiklerini ve mümkün olduğu durumlarda aileleriyle bir arada olmalarını sağladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı yaş gruplarından çocukların barındığı çocuk evleri sitesi modelini benimsediklerini ve çocukların uzman personel eşliğinde hayata hazırlandıklarını aktardı. Toplamda 14 binin üzerinde çocuğa bakım hizmeti verdiklerini belirten Erdoğan, devletin çocukların her ihtiyacını karşılamak için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Çocuklar için her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan Erdoğan, çocukların geleceğe umutla bakabilmelerinin önemli olduğunu ifade etti. İnanç ve azmin her türlü engeli aşabileceğini belirten Erdoğan, çocuklardan kendilerine güvenmelerini ve özgüven sahibi olmalarını istedi.

Devletin korumasında olan çocukların toplumun şefkat kanatları altında korunması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, ailelerin eksikliklerini hissettirmemeleri gerektiğini ve tüm toplumun bu konuda sorumluluk taşıdığını dile getirdi. Erdoğan, Türkiye’nin büyük ailesi olarak birbirlerini gözetmeleri durumunda sorunların hafifleyeceğine inandığını belirtti.

İftara katılan çocuklara teşekkür eden Erdoğan, her birinin gözlerinden öptüğünü ve sevgiyle selamladığını belirtti. Türkiye’nin nüfusunu büyük bir güç olarak gördüklerini ve çocuk sayısının azalmasıyla ilgili aldıkları tedbirlerle bu durumu aşacaklarına inandıklarını dile getiren Erdoğan, devletin korumasında olan çocukların toplumun geleceği olduğunu vurgulayarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Nüfusumuzun Gücü Çocuklarımızda Saklı!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!