G-QXXHXL9JW0
USD34,27
EURO37,50
CNY4,85
GBP44,96
EURO/USD1,09
BIST8.876,22
Petrol78,76
GR. ALTIN2.926,15
BTC2.148.136,65

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs 2023 Seçimlerinin Ardından Bir Yılın Değerlendirmesini Yapacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2023 yılında gerçekleştirilen seçimlerin üzerinden bir yıl geçti. Bu süre zarfında pek çok alanda önemli adımlar atıldı. Deprem bölgesindeki yaraların iyileştirilmesi için de çalışmalar sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir yılın ardından bugün Cumhurbaşkanlığı kabinesi ile bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirecek.

Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması beklentilerini artırdı. Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da ara günlerin hafta sonu ile birleştirilip uzun bir tatil imkanı oluşturulması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı kabinesi bu konuyu görüşerek alacakları karar merakla bekleniyor.

Bayram tatili beklentilerinin yanı sıra, ekonomik veriler de değerlendirilecek konular arasında yer alıyor. Beştepe’de gerçekleştirilecek toplantıda, ekonomi programı ele alınacak, alım gücünü artırmaya yönelik tedbirler ve fahiş fiyatlarla mücadele konuları üzerinde durulacak.

Terörle mücadele de kabinenin gündeminde önemli bir yer tutacak. 9’uncu Yargı Paketi ile ilgili son durumun ele alınması beklenirken, bölgesel gelişmeler ve uluslararası ilişkiler de toplantının önemli başlıklarından biri olacak. Özellikle İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları ve bölgedeki ateşkes çabaları da kabinenin ele alacağı konular arasında yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilecek kabine toplantısında, hem iç hem de dış politikadaki önemli gelişmeler masaya yatırılacak. Ülke genelindeki ekonomik durumun değerlendirilmesi, terörle mücadele stratejileri ve adalet paketleri gibi konular karara bağlanacak. Yoğun ve geniş kapsamlı bir gündem ile Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin toplantısı, Türkiye’nin önümüzdeki döneme yönelik stratejilerini belirlemekte önemli bir rol oynayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs 2023 Seçimlerinin Ardından Bir Yılın Değerlendirmesini Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!