G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.149.831,70

Cübbeli Ahmet Hoca: “Fetvam AKP’ye oy kaybettirdi!” – İşte detaylar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ahmet Mahmut Ünlü, tv100 kanalında Başak Şengül’ün sunduğu Doğru Yorum programına konuk oldu. Programda seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, verdiği fetvanın AKP’nin oy kaybını engellediğini iddia etti. Kendi fetvasıyla AKP’nin oy kaybının önüne geçtiğini belirterek, “Yeniden Refah Partisi en az 4-5 puan daha fazla alacaktı. Benim fetvamdan sonra oy oranlarında düşüş yaşandı.” şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca, seçim sürecinde verdiği fetvanın etkisinden bahsederken, AKP’nin oy kaybının daha da artabileceğini savundu. Kendi sözleriyle AKP’nin seçimlerde aldığı oy oranını artırdığını dile getirerek, “Eğer benim fetvam olmasaydı, AKP’nin oy oranı daha da düşük olabilirdi. Benim fetvam AKP’ye destek oldu.” ifadelerini kullandı.

Ünlü din adamı, programda ayrıca siyasetçilere de seslenerek, “Siyasetçilerin halkla daha fazla iç içe olmaları gerekiyor. Halkın nabzını tutarak, onların isteklerini karşılamaları önemli. Siyasetçiler halkı dinlemeli ve onların taleplerine cevap vermeli.” şeklinde konuştu.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın programda yaptığı açıklamalar izleyiciler arasında farklı yorumlara neden oldu. Kimi izleyiciler, Hoca’nın siyasi açıklamalarını olumlu bulurken, kimileri ise eleştiri yağmuruna tuttu. Programda Ahmet Mahmut Ünlü’nün yorumları, sosyal medyada da gündem oldu.

Programın son bölümünde Başak Şengül, Cübbeli Ahmet Hoca’ya teşekkür ederek, programın keyifli geçtiğini belirtti. Ahmet Mahmut Ünlü de programı yöneten Başak Şengül’e teşekkür ederek, tv100 ekibine teşekkürlerini iletti. Programın sonunda izleyicilere teşekkür eden Başak Şengül, bir sonraki programda görüşmek üzere diyerek programı sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Cübbeli Ahmet Hoca: “Fetvam AKP’ye oy kaybettirdi!” – İşte detaylar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!