G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,61
CNY4,88
GBP44,87
EURO/USD1,10
BIST9.031,64
Petrol81,13
GR. ALTIN2.910,62
BTC2.175.010,13

Çılgın Barışma Teklifleri: Elektronik Kelepçe Takıldı, Cinayet İşledi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’da yaşanan trajik bir olayda, 41 yaşındaki Burak Acar, eski sevgilisi olan ve kendisinden ayrılan 40 yaşındaki güvenlik görevlisi Bahar Torun’u barışma teklifinde bulundu. Ancak Torun teklifi kabul etmeyince Acar, bacağından silahla vurarak yaraladı. Torun hastanede tedavi gördükten sonra izini kaybetmek için işten ayrıp temizlik şirketinde çalışmaya başladı. Ancak Acar, Torun’un izini bulup tekrar barışma teklifinde bulundu ve tehditler savurdu. Bunun üzerine Torun, kendisini tehdit eden Acar hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Şikayet üzerine Acar hakkında uzaklaştırma kararı verilip elektronik kelepçe takıldı. Ancak Acar, uzaklaştırma kararına uymayarak kelepçeyi kırıp barışmak için Torun’un evine gitti. Torun’un olumsuz cevabı üzerine sokak ortasında tartışma çıktı ve Acar, 11 yaşındaki oğlunun gözü önünde Torun’a tabancayla ateş açtı. Torun ağır yaralanırken, Acar olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Torun maalesef kurtarılamadı.

Cinayet bürosu ekipleri tarafından yakalanan Burak Acar, Adana’da tutuklandı ve iddianame hazırlandı. Acar hakkında ‘tasarlayarak kasten öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet, ‘kamu malına zarar verme’ suçundan 4 yıl ve ‘ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma’ suçundan 3 yıl hapis cezaları istendi. Tutuklu sanık ilerleyen günlerde mahkemeye çıkarak yargılanacak. Bu acı olay, Adana’da büyük üzüntü yaratmış durumda. Mağdur Bahar Torun’un ailesine başsağlığı diliyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Çılgın Barışma Teklifleri: Elektronik Kelepçe Takıldı, Cinayet İşledi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!