G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.153.694,94

CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey’den Önemli Açıklamalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Harmancık’ta gerçekleştirdiği konuşmada ilçenin sorunlarına dikkat çekti. Bozbey, Yerel Seçimlere 31 Mart’ta yapılacakken Harmancık’a giderek CHP’nin Belediye Başkan Adayı Haşim Ali Arıkan ve partililerle bir araya geldi. Konuşmasında dağ yöresindeki yol sorunlarına değinen Bozbey, Harmancık ile Bursa arasındaki yol eksikliğini ve yapılan çalışmaların sonucunun olmamasını eleştirdi. Bozbey, dağ yörelerinin sorunlarının çözümü için zaman kaybedilmemesi gerektiğini vurguladı.

Bozbey, konuşmasında yıllardır yapılamayan Ballısaray Barajı’nın durumuna da değindi. 1990’lı yıllarda gündeme gelen ve 2004-2009 yılları arasında resmi yazışmalarının yapıldığı barajın 15 yıldır gündemden düşürüldüğünü belirten Bozbey, neden hala yapılmadığını sordu. Tarımsal sulama ve orman yangınlarını önleme açısından büyük önem taşıyan bu barajın neden yapılmadığını sorgulayan Bozbey, sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, Büyükorhan-Burunca yolu konusunda da vatandaşların yaşadığı sorunları dile getirerek, 20 günde bozulan yolların hesabını kimin vereceğini sordu.

Haberde, CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in Harmancık ziyareti ve yapmış olduğu konuşmaların detaylarına yer verildi. Bozbey, dağ yöresi ve ilçenin yaşadığı sorunlara dikkat çektiği konuşmasında, yol sorunlarına ve yapılamayan projelere değindi. Ayrıca, Bozbey’in seçim sürecinde hedeflerine ve çözüm önerilerine ilişkin verdiği mesajlar haberin odak noktasıydı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey’den Önemli Açıklamalar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!