G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,10
CNY4,85
GBP45,56
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,33
GR. ALTIN2.883,21
BTC2.181.812,94

CHP’li İsimlerin Balya Balya Paraları Saydığı Skandalda Örtbas Çabaları Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li isimlerin balya balya paraları saydığı skandal hakkında tartışmalar devam ediyor. Olayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik olduğu belirtiliyor. Hürriyet yazarı Nedim Şener, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yalanını ortaya çıkardı. Şener, Özel’in İmamoğlu’nu kurtarmak için yalan söyleyerek partisini zor durumda bıraktığını iddia etti.

Özgür Özel’in, İmamoğlu’nun danışmanı olan Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl saymanı olduğunu iddia etmesi Şener tarafından yalan olarak açıklanmıştır. Şener, 2019’da CHP İl Saymanlığı’nı başka bir ismin yaptığını belirtirken, Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl yöneticisi ya da saymanı olmadığını vurguladı. Bu durum, kayıt dışı parayı aklama çabası olarak nitelendirildi.

Şener, görüntülerin çekildiği 2019’da CHP İl Saymanı’nın Zehra Özdemir olduğunu ve Keleş’in CHP İstanbul İl yönetiminde görev almadığını belirtti. Fatih Keleş’in ifadesinde de CHP İstanbul İl yönetiminde ya da saymanı olarak görev yapmadığını belirttiği aktarıldı.

Para kuleleri soruşturmasının genişlemesiyle birlikte Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu’nun rahatsız olduğu belirtildi. Şener, savcılığın odaklandığı noktanın paranın kaynağı olduğunu ve her yeni görüntü ve ifadenin bu konuda gerçeği ortaya çıkardığını ifade etti. İBB’den temin edilen paraların kaynağına dair belirsizlik devam ederken, CHP’li isimlerin konumları ve ifadeleri soruşturmanın seyrini etkilemeye devam ediyor.

Sonuç olarak, Özgür Özel’in yalanlara başvurması ve İmamoğlu’nun endişesi, CHP’liler arasında adı “Saraçhane Bülbülleri” olarak geçen medyacıların sessizliği ile birleşerek soruşturmanın karmaşık bir hale gelmesine neden oluyor. Yaşanan skandalın detayları her geçen gün netleşirken, İBB ve belediye başkanlarının isimleri olaya dair ipuçları sağlıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li İsimlerin Balya Balya Paraları Saydığı Skandalda Örtbas Çabaları Ortaya Çıktı: İşte Detaylar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!