G-QXXHXL9JW0
USD34,26
EURO37,63
CNY4,86
GBP44,91
EURO/USD1,10
BIST9.044,89
Petrol77,35
GR. ALTIN2.878,03
BTC2.133.724,74

CHP’li eski Aksaray Belediye Başkanı Memiş Akın hayatını kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li eski Aksaray Belediye Başkanı Memiş Akın, 76 yaşında hayatını kaybetti. Akın, 1984-1994 yılları arasında Aksaray Belediye Başkanlığı görevini yürütmüştü. Bugün öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak olan Akın, sevenleri tarafından son görevlerini yapılacak.

Akın’ın vefatı, siyasi camiada üzüntüye yol açtı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akın için taziye mesajı yayınladı. Kılıçdaroğlu, Akın’ın Aksaray’a yaptığı hizmetleri unutulmaz olduğunu belirtti.

Akın’ın naaşı, Aksaray Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze namazına, Akın’ın sevenleri ve siyasi partilerden pek çok ismin katılması bekleniyor.

Akın’ın 10 yıl boyunca Aksaray Belediye Başkanlığı görevini yürütmesi şehirde ve halk arasında sevilen bir isim olmasını sağlamıştı. Akın, belediye başkanlığı döneminde birçok projeye imza atmış ve halkın takdirini kazanmıştı.

Akın’ın vefatı, Aksaray’da büyük bir üzüntüyle karşılandı. Akın, siyasi kimliğiyle olduğu kadar insani özellikleriyle de tanınan bir isimdi. Akın, Aksaray halkının sevdiği ve saygı duyduğu bir kişilik olarak hatırlanacak.

Akın’ın vefatıyla ilgili resmi açıklama, Akın’ın ailesi ve yakın çevresi tarafından yapıldı. Akın’ın cenaze töreni için tüm önlemlerin alındığı belirtildi ve halkın katılımının beklediği ifade edildi.

Akın’ın vefatıyla birlikte, Aksaray’da yas tutulmaya devam ediyor. Akın’ın anısına düzenlenecek etkinlikler ve dualarla, Akın’ın hatırası yaşatılmaya çalışılacak. Akın’ın belediye başkanlığı döneminde yaptığı hizmetler ise unutulmaz olarak anılacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li eski Aksaray Belediye Başkanı Memiş Akın hayatını kaybetti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!