G-QXXHXL9JW0
USD34,09
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,37
EURO/USD1,12
BIST9.975,61
Petrol74,75
GR. ALTIN2.839,59
BTC2.163.014,92

CHP’li Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti – “Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı Seçildim, Aday Gösterilmedim”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), yerel seçim için kalan ilçelerde aday ismi belirleyip parti meclisine sundu. Bu kapsamda, Adana’nın Seyhan ilçesinde Akay’ın yerine Oya Tekin aday gösterildi. CHP’li Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay istifa ettiğini duyurdu.

Akay, istifasının ardından yaptığı açıklamada, kendisinin Türkiye’de en başarılı belediye başkanlarından biri olduğunu ancak aday gösterilmediğini belirtti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in adaylık sürecinde ‘Kamuoyu yoklaması’ ile adayların belirleneceğini beyan etmesine rağmen vaatlerin yerine getirilmediğini söyledi. Üç kez yapılan kamuoyu araştırmasında Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildiğine vurgu yaptı.

Akay, projelerinin tamamlanması gerektiğini söyleyerek CHP’nin fıtratından ayrıldığını aktardı. Yapılan atamalarda kendisinin hiç hesaba katılmadığını ve aday gösterilmediğini gazeteden okuması gerektiğini dile getirdi. Adalet ve Kalkınma Partisi’yle (AKP) bir görüşmesi olup olmadığı sorulduğunda ise Seyhan Belediye Başkanı adayı olduğunu, seçime bağımsız veya başka bir partiyle katılmak için görüşmelerin sürdüğünü ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti – “Türkiye’nin En Başarılı Belediye Başkanı Seçildim, Aday Gösterilmedim”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!