G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.154.999,06

CHP’li Alper Yeğin Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nı Kazandı, Devir Teslimde ‘Zafer Miğferi’ Sürprizi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sancaktepe ilçesinde yapılan seçimde CHP adayı Alper Yeğin, resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 50,59’unu alarak seçimi kazanan isim oldu. Mevcut Belediye Başkanı AKP’li Şeyma Döğücü ise yüzde 41,46 oy oranıyla geride kaldı.

Alper Yeğin, seçim zaferinin ardından ilçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı ve partisinin ilçe başkanlığını ziyaret etti. Daha sonra Sancaktepe Belediyesi’ne giderek Şeyma Döğücü’den görevi devraldı. Eski Başkan Döğücü, devir-teslim töreninde Yeğin’e sınırlı sayıda üretilen ‘zafer miğferi’ adlı hediyeyi takdim etti.

‘Zafer miğferi’ hediyesi, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da tercih ettiği bir armağan olarak öne çıkıyor. Erdoğan, 2020 yılında Almanya Başbakanı Angela Merkel’e ziyarette bulunduğunda ona da bu özel miğferi hediye etmişti. O dönemde bin 950 liraya satılan miğferin günümüzdeki değeri ise 19 bin 500 TL’ye kadar yükselmiş durumda.

Seçimin ardından Alper Yeğin’in göreve başlamasıyla birlikte Sancaktepe ilçesinde yeni dönem başlamış oldu. Yeğin’in kazandığı oy oranı da dikkate değer bir başarı olarak görülüyor. Belediye Başkanı olarak hizmet vermeye başlayan Yeğin’in, ilçede yapılacak çalışmalarla ilgili planları merak konusu olmaya devam ediyor. Diğer yandan, Şeyma Döğücü’nün ise yakın gelecekteki siyasi planları ve kariyeri konusunda neler yapacağı ise ilgiyle takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Alper Yeğin Sancaktepe Belediye Başkanlığı’nı Kazandı, Devir Teslimde ‘Zafer Miğferi’ Sürprizi!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!