G-QXXHXL9JW0
USD34,14
EURO38,03
CNY4,84
GBP45,62
EURO/USD1,11
BIST9.861,56
Petrol73,81
GR. ALTIN2.888,93
BTC2.165.946,12

CHP’deki Para Kuleleri Skandalı: İşadamı Hasan Şenyurt’tan Bomba İddialar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, CHP’deki para sayma skandalı ülke gündemini salladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Ekrem İmamoğlu’nun yönetiminde balya balya para kulelerinin ortaya çıkmasıyla skandal her geçen gün büyüyor. İş adamı Hasan Şenyurt ise para kulesi soruşturmasında tanık olarak ifade verdi ve sonrasında bir televizyon kanalında çarpıcı iddialarda bulundu.

Şenyurt, CHP’deki para kuleleri krizine ilişkin önemli iddialarda bulunarak, ses kayıtlarını mahkemeye sunduğunu ve elinde daha fazla belge olduğunu belirtti. Kurultayda delegelere 70 daire verildiğini iddia eden Şenyurt, elindeki belgelerle CHP’nin Kurultayını iptal ettirebileceğini dile getirdi. İmamoğlu’nun delegelere istediklerini verdiğini söyleyen Şenyurt, savcılığa teslim ettiği belgelerde kime ne kadar daire veya para verildiğinin açıkça görüldüğünü ifade etti.

150-200 milyon doların üzerinde bir parayla yolsuzluk yapıldığını iddia eden Şenyurt, 2-3 milyar dolar civarında bir yolsuzluk olduğunu ve bu durumun terör örgütü kadar tehlikeli olduğunu vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin belirli mafya gruplarına ihale verdiğini iddia eden Şenyurt, bu durumun kendisinden bilindiği için kurye tarafından saldırıya uğrayacağını söyledi.

Murat Ongun ve Emrah Bağdatlı’nın izni olmadan belediyede hiçbir şeyin olmadığını savunan Şenyurt, sistemi yönetenin Murat Ongun olduğunu belirtti. İzni olmadan hiçbir şeyin yapılmadığını dile getiren Şenyurt, FETÖ’nün bu sistem içerisinde etkili olduğunu söyledi. FETÖ’nün merkezi olan bir yapıyla karşı karşıya olduklarını belirten Şenyurt, elde ettiği ses kayıtlarının devlet büyüklerini kötülemek için kullanıldığını iddia etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’deki Para Kuleleri Skandalı: İşadamı Hasan Şenyurt’tan Bomba İddialar!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!