G-QXXHXL9JW0
USD34,22
EURO37,89
CNY4,88
GBP45,42
EURO/USD1,10
BIST9.012,87
Petrol74,67
GR. ALTIN2.922,75
BTC2.096.801,23

CHP Parti Sözcüsü: Belediyelere Sızdırılan Böceklerin Hesabı Sorulacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısının ardından parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Yücel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Türk halkının CHP’yi 1’inci parti yaparak CHP’ye önemli bir sorumluluk verdiğini belirterek, “Hafta başında yaptığımız ve seçim sonuçlarını değerlendirdiğimiz, olağan MYK toplantımızın ardından bugün de yine MYK toplantımızı gerçekleştirdik, şu anda da Parti Meclisi toplantımız halen devam ediyor. İl başkanlarımız ve belediye başkanlarımızla da 20-21 Nisan tarihlerinde ‘İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği’ çalıştayımızı yapacağız. Genel merkezimiz bünyesinde kurulan ‘Yerel Yönetimler Eşgüdüm, Denetim ve Eğitim Birimi’ ile yerel yönetimlerde başka bir sayfa açıyoruz. Bu birimle, denenmiş ve başarılı olmuş projeleri başka illere ulaştıracağımız bir sistem kuracağız. Geçmiş dönemde görev yapmış başarılı belediye başkanlarımız, emekli sayıştay denetçileri; deneyimleri ve birikimleriyle belediyelerimizin bütçelerinin ve kaynaklarının çok daha verimli kullanılmasında yol gösterici olacak” diye konuştu.

Yücel, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde milli iradenin sandığa yansıdığını vurgulayarak, şeffaf, hesap veren ve halkçı belediyeciliğin önemine değindi. Belediyelerin halka hizmet edeceğini, para musluklarının kesildiğini belirten Yücel, Afyonkarahisar Belediyesi’nde dinleme cihazları iddialarına da değindi ve belediyelere yerleştirilen böceklerin hesabının sorulacağını söyledi.

Yücel, emeklilerin ve gençlerin mağdur olduğu bir ekonomik ortamda, halkın çözüm beklediğini ifade ederek, asgari ücrete yapılacak güncelleme gerekliliğine dikkat çekti. AK Parti’nin ekonomik göstergelerle oynayarak halkı yanıltmaya çalıştığını belirten Yücel, emeklilere verilen düşük maaşların asgari ücret seviyesine çekilmesi teklifinin Meclis’te bekletildiğine değindi. Yücel, AKP iktidarının halkın tepkisini ve mesajını anlamadığını, ekonomik büyümeyi sadece belirli kesimlere yansıttığını belirtti ve AKP’nin yerel seçimlerde halktan aldığı tepkiye rağmen hala değişiklik yapmadığını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Parti Sözcüsü: Belediyelere Sızdırılan Böceklerin Hesabı Sorulacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!