G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO37,85
CNY4,82
GBP44,97
EURO/USD1,11
BIST9.774,49
Petrol73,10
GR. ALTIN2.797,28
BTC2.091.651,36

CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’e Ait Skandal Video Gündemi Sarsıyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’e ait olduğu iddia edilen video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sarıgül, videonun montaj ve şantaj içerdiğini belirterek, konuyla ilgili hukuki süreç başlatacağını açıkladı. Gerçek Gündem yazarı Hatice Turhan ise iddialı bir yazı kaleme alarak, skandalın arkasındaki isimleri ve detayları aktardı.

Turhan’ın iddiasına göre, Beşiktaş Belediye Başkanı seçilen Murat Haznedar’ın eski avukatı Hüseyin Sipahi’nin, Sarıgül ile ortak bir iş yaptığı ve ortaya çıkan skandal görüntülerin arkasında olduğu iddia edildi. Sipahi’nin, Sarıgül’e ait bir gayrimenkulu alırken yaşadığı sıkıntıların ardından, Sarıgül’ün evinde çalışan bir kadın tarafından kumpas kurulduğu ve özel görüntülerin elde edildiği iddia edildi.

İddiaya göre, Sarıgül’ün oğlu Emir’in Sipahi’nin oğlu ile görüştürüldüğü ve bir miktar para karşılığında anlaşma yapıldığı ancak Sarıgül’ün ödemeleri zamanında yapmaması sonucunda ortaya çıkan skandalın daha da büyüdüğü belirtiliyor. Sipahi’nin elinde bulunan görüntülerin bir kısmının sızdırıldığı ve konunun yolsuzluk paralarının nasıl paylaşılacağına kadar uzandığı ileri sürüldü.

Turhan’ın yazısının ardından Hüseyin Sipahi’den ise açıklama geldi. Sipahi, Sarıgül ile herhangi bir resmi olmayan alacak-verecek meselesinin bulunmadığını belirterek, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti. Konunun yargıya taşındığını ve suçluların cezalandırılması için gerekenin yapılacağını belirten Sipahi, para karşılığı videolar çekecek birisi olmadığını vurguladı.

Sarıgül ise videonun montaj ve şantaj içerdiğini net bir şekilde dile getirerek, Türkiye’nin önde gelen kriminal bilirkişi uzmanlarından gelecek inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu. Konunun yargıya intikal etmesi ve detaylı bir inceleme sonucunda gerçeklerin ortaya çıkacağı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekili Mustafa Sarıgül’e Ait Skandal Video Gündemi Sarsıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!