G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.147.629,35

CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur Yaralandı! Hatay’da Kaza Anı Kamerada!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bulunan Piri Reis Mahallesi’nde bir program için bölgeye giden CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un içinde bulunduğu otomobil, başka bir araçla çarpıştı. Kazada Güzelmansur ve yanında bulunan iki kişi yaralandı. Yaralılar, çağrı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Güzelmansur ve diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Nehir kenarında piknik yapan aileler, suya giren çocuklarını kurtarmak isterken boğuldu. Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde, Akarçay Nehri kıyısında piknik yapan bir ailede bulunan çocuklar, nehirde yüzerken akıntıya kapıldı. Aile fertleri, çocukları kurtarmak için suya girdi ancak akıntıya kapılan çocuklarla birlikte boğuldu. Olayın ardından bölgeye sevk edilen AFAD ekipleri ve dalgıçlar, aile üyelerinin cansız bedenlerini suyun içinden çıkardı.

Konya’nın Ereğli ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ereğli ilçesine bağlı Çukurkuyu köyü yakınlarında çıkan yangına, bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından hemen müdahale edildi. Yangın, ekiplerin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam etti. Yangının çıkış nedeniyle ilgili ise araştırmaların sürdüğü belirtildi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir şahsı operasyonla yakaladı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir süredir takip ettikleri şahsın uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti. Gerçekleştirilen operasyon sonucu şüpheli şahıs, gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi. Şahsın evinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu madde bulunduğu belirtildi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Maçka ilçesine bağlı bir köy yolunda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan araç devrildi. Kazada araç içerisinde bulunan 5 kişi yaralanırken, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralıları hastaneye kaldırdı. Yaralıların tedavi altına alındığı ve durumlarının stabil olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Milletvekili Mehmet Güzelmansur Yaralandı! Hatay’da Kaza Anı Kamerada!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!