G-QXXHXL9JW0
USD34,16
EURO38,17
CNY4,88
GBP45,72
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.249.449,54

CHP Lideri Özgür Özel ve Eşi Didem Özel, Çankaya Belediye Başkanı Güner’in Düğününde Birlikte!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Bahar Karakaş ile evlendi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve eşi Didem Özel, çiftin düğününe katıldı. Özgür Özel, düğünde nikah şahitliği yaparken, dans etmeyi de ihmal etmedi. Uzun süredir boşanma iddialarıyla gündemde olan Özel çifti, birlikte poz vererek bu iddialara cevap vermiş oldu. Özgür Özel’in genel başkanlığı döneminde ortaya atılan boşanma söylentileri, Ankara kulislerinde sıkça konuşuluyordu. Ancak, çiftin düğününde birlikte olmaları, medyada dikkat çekici bir gelişme olarak yorumlandı.

Özgür Özel, daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fransa’da bir etkinliğe katılmış ancak eşi yerine kızlarıyla gitmişti. Bu durum da boşanma dedikodularını güçlendirmişti. Özellikle eşini yanında götürmemesi, medyada geniş yankı uyandırmıştı. Ancak Özel çifti, çeşitli dedikodulara rağmen hala birlikte olduklarını ispatlamak için düğünde verdiği pozlarla birlikte yanıt vermiş oldu.

Özgür Özel ve Didem Özel’in düğüne katılması, siyasi camiada da dikkat çekti. CHP lideri Özgür Özel’in, günlük siyasi meselelerin dışında kişisel yaşamına dair gündem oluşturması, partililer arasında da konuşulan konular arasına girdi. Ancak çifte yapılan boşanma dedikodularına karşı verilen birlikte poz, basında geniş bir yer buldu.

Özgür Özel’in liderliğindeki CHP, siyasi arenada önemli bir rol üstlenirken, liderin özel hayatı da basının yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Özel çiftinin düğünü ve olaylı geçmişleri, medya organlarında geniş yer bulurken, çifte yapılan eleştirilerin de dinmesi için bir adım olarak görüldü.

Sonuç olarak, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’in düğününe katılan Özgür Özel ve Didem Özel, boşanma dedikodularına karşı birlikte poz vererek basında geniş yankı uyandırdı. Özellikle siyaset ve magazin camiasında merak uyandıran olayların ardından çiftin birlikte olmaları, çeşitli yorumlara neden oldu. Bu olay, siyasi figürlerin özel hayatlarının da yakından takip edildiği Türk medya ortamında geniş bir tartışma konusu haline geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri Özgür Özel ve Eşi Didem Özel, Çankaya Belediye Başkanı Güner’in Düğününde Birlikte!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!