G-QXXHXL9JW0
USD34,24
EURO37,63
CNY4,88
GBP45,08
EURO/USD1,10
BIST9.109,34
Petrol78,14
GR. ALTIN2.922,34
BTC2.134.461,47

CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli’yle görüşme detaylarını paylaştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmek için Ankara’ya gitti. Özel’in görüşmeden önce, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş ile buluştuğu biliniyor. Ayşe Ateş’in Bahçeli’ye ilettiği bir mesajı da Özel, liderle paylaşmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz’a göre, Özel ve Bahçeli arasındaki görüşmenin detayları ortaya çıktı. Özel, görüşmeden sonra CHP grup toplantısına katıldı ve Bahçeli ile konuşulan konuları parti mensuplarına aktardı. Ancak Ateş’in suikastı konusuna hiç değinilmedi.

Özel, Bahçeli’ye Ateş’in eşi Ayşe Hanım’ın kendisini ziyaret ettiğini ve Bahçeli hakkında düşüncelerini aktardığını söyledi. Ayşe Ateş’in Bahçeli hakkında, “Bize yapılanların Bahçeli’nin onayı ve bilgisiyle yapıldığını düşünmüyorum. O nedenle bize sert davranıyor. Bundan üzüntü duyuyoruz” dediği biliniyor. Özel, “Ben bu sözü size iletiyorum. Ayşe Hanım’ın duyguları bu şekilde” diyerek Bahçeli’ye iletti.

Bahçeli, bu sözler karşısında herhangi bir yorum yapmadan dinlediği belirtiliyor. Öte yandan, Bahçeli’nin Ateş suikastı konusuna verdiği tepki ise açıklanmadı.

Özel’in Bahçeli ile yaptığı görüşme, siyasi kulislerde de konuşulan bir konu haline geldi. Özel’in, Bahçeli’ye Ayşe Ateş’in mesajını ileterek siyasi bir jest yaptığı yorumları yapılıyor. Bahçeli’nin ise sessizliğini koruması, konunun hassasiyetini ortaya koyuyor. Bu görüşmenin ilerleyen süreçte nasıl bir etki yaratacağı ise merak konusu olarak kalmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Bahçeli’yle görüşme detaylarını paylaştı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!