G-QXXHXL9JW0
USD34,13
EURO37,77
CNY4,87
GBP45,03
EURO/USD1,10
BIST8.898,23
Petrol77,75
GR. ALTIN2.913,33
BTC2.084.379,91

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan Görüşmesine Sert Tepki: “Sarayla Mücadele Edilir!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in gelecek hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacağı görüşme, kamuoyunda geniş bir şekilde tartışılmaya başlandı. Bu görüşmeye tepki gösteren eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir” şeklinde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, tüm bu gelişmeler hakkında yeni açıklamalarda bulunmaya devam etti.

CHP’de yaşanan tartışmalara sebep olan mesajın ardından Kılıçdaroğlu, neden bu mesajı attığına dair sorulara cevap verdi. Anayasada yapılacak değişikliklere vurgu yapan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan’ın keyfi geldi diye anayasaya mı değişiklik yapacağız? Ülkede yaşanan sorunlar ve değişikliklerin tamamının Erdoğan’ın isteği üzerine gerçekleştiğini belirterek ülkenin zor durumda olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu, halkın temsilcisi olduklarını ve sarayın sorunlarını çözmek değil, halkın problemlerini çözmek için siyaset yaptıklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu’na, 31 Mart sonrası kutuplaşmadan uzaklaşıldığı ve bu durumun iyi olup olmadığı sorulduğunda ise, “Kutuplaşmadan kurtulmanın yolu, milletin refahına odaklanmaktan geçer. İşsizlik ve ekonomik sorunlar artacak, alınan kararlar daha fazla işsizliğe yol açacak” dedi. Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın ortak aradığını ve ekonomide sert önlemler alacağını söyleyerek, bu durumda kimin temsilcisi olduklarını belirtti.

Kılıçdaroğlu, halkın sorunlarını çözmek için siyaset yaptıklarını ve Erdoğan’ın alacağı sert ekonomik kararlara kimse ortak olmamalı, çünkü bu kararların halkı olumsuz etkileyeceğini ifade etti. Kendilerinin milletin temsilcisi olduklarını ve sarayın sorunlarını çözmek için değil, halkın sorunlarını çözmek için siyaset yaptıklarını vurgulayan Kılıçdaroğlu, gereken tüm tedbirleri alacaklarını belirtti. Sonuç olarak, Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın alacağı sert tedbirlerin halkı olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekerek, bu konuda kimseyle ortak olunmaması gerektiğini savundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan Görüşmesine Sert Tepki: “Sarayla Mücadele Edilir!”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!