G-QXXHXL9JW0
USD34,10
EURO38,09
CNY4,84
GBP45,59
EURO/USD1,12
BIST9.900,25
Petrol74,72
GR. ALTIN2.875,16
BTC2.162.805,35

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İzmir’de ilginç tepki: “Evladım o mesajı mı verdik şimdi?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in çeşitli ilçelerinde düzenlediği mitinglerle seçim çalışmalarını sürdüren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Foça, Aliağa, Bayraklı, Çiğli ve Menemen ilçelerindeki vatandaşlara hitap etti. Foça’daki Nihat Dirim Barış ve Demokrasi Meydanı’nda konuşan Özel, partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı’yı tanıttı ve ilçenin ilk kadın belediye başkan adayı olduğunu vurguladı.

Özel’in konuşması sırasında kalabalıktan bir kişinin “İnadına CHP inadına sol” sloganı atması üzerine, lider sinirlendi. “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” diyen Özel, seçimin pahalılıktan bıkmış, yoksullaştırılmış milyonların hükümete isyan seçimi olduğunu ifade etti. Espirili bir dille tepki gösteren Özel, sloganı değiştirmeleri gerektiğini belirterek, “Önce beni dinleyeceksin, sonra slogan atacaksın. Birleşe birleşe kazanacağız” şeklinde konuştu.

Özel’in mitinglerdeki konuşmalarına yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, seçimlerde CHP’ye destek sözü verdi. Foça, Aliağa, Bayraklı, Çiğli ve Menemen ilçelerinde gerçekleşen mitinglerde Özel’e partililerin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Mitinglerde, CHP’nin yerel seçim vaatlerine, belediyecilik anlayışına ve adaylarına ilişkin bilgiler verildi.

Özel, İzmir’in farklı ilçelerinde düzenlediği mitinglerde halkın sorunlarını dinledi ve çözüm önerilerini vatandaşlarla paylaştı. Yaklaşan yerel seçimler öncesi CHP’nin halkla buluşma ve destek kazanma çalışmaları devam ederken, parti lideri Özel, partisinin adaylarına destek çağrısında bulundu. CHP’nin İzmir’deki seçim çalışmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi.

Özel’in Foça, Aliağa, Bayraklı, Çiğli ve Menemen ilçelerinde düzenlediği mitingler, CHP’nin seçim öncesi halkla buluşma stratejisini yansıtırken, partiye olan ilginin ve destek talebinin arttığı gözlemlendi. Seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazanırken, CHP’nin İzmir’deki çalışmaları da dikkat çekiyor. Özel, halkın taleplerini dikkate alarak partisinin politikalarını vatandaşlara aktarıyor ve destek istiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den İzmir’de ilginç tepki: “Evladım o mesajı mı verdik şimdi?”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!