G-QXXHXL9JW0
USD34,25
EURO37,62
CNY4,84
GBP45,00
EURO/USD1,09
BIST9.132,30
Petrol76,96
GR. ALTIN2.875,27
BTC2.084.291,89

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’e Ziyaret: Vergide Adalet İstiyoruz!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e yapacağı ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Özel, vergide adalet ve emekli maaşlarıyla ilgili düzenleme konularını ele alacaklarını belirtti. Özel, Ekol TV’de Armağan Çağlayan’ın programına konuk olarak CHP’nin ziyaretine ilişkin detayları paylaştı.

Özel, Bakan Şimşek ile yapacakları görüşmeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın istediğini belirtti. Vergi reformu konusunda Erdoğan’ın önerisi üzerine Şimşek ile yapacakları görüşmeye değinen Özel, vergi adaletsizliği ve yüksek dolaylı vergiler konusunda eleştirilerde bulundu.
Bakan Şimşek’in rasyonel olmadığını ve zenginlere karşı ayrıcalıklı davrandığını ifade eden Özel, CHP’nin Şimşek ile yapacağı görüşmede vergi sistemine ilişkin taleplerini ileteceklerini vurguladı.

CHP’nin ziyaretine katılacak isimler arasında Selin Sayek Böke, Yalçın Karatepe ve Volkan Demir yer alacak. Görüşmede asgari ücret zammı, emekli maaşları, KDV-ÖTV’nin azaltılması, çiftçinin taban fiyatları, gelir dağılımı adaletsizliği, yap-işlet-devret projelerinde şeffaflık ve vergi sisteminin iyileştirilmesi gibi konular ele alınacak.

CHP lideri Özgür Özel, partisinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yapacağı görüşmeye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Vergi adaletsizliği ve emekli maaşlarının düzenlenmesi gibi konuları ele alacaklarına değinen Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bu görüşmeyi desteklediğini belirtti. Vergi reformu konusunda Şimşek ile yapacakları görüşmede zenginden daha fazla vergi alınmasını talep edeceklerini ifade etti.

CHP’nin ziyaretine katılacak isimlerin belirlendiği açıklandı. Görüşmede ele alınacak konular arasında asgari ücret zammı, emekli maaşları, KDV-ÖTV’nin azaltılması, çiftçinin taban fiyatları, gelir adaletsizliği, yap-işlet-devret projelerinde şeffaflık ve vergi sisteminin iyileştirilmesi gibi önemli başlıklar yer alacak. Ejnetledikleri konulara dair Bakan Şimşek ile detaylı bir şekilde görüşecek olan CHP kurmayları, halkın çıkarlarını koruma yolunda adımlar atmayı hedefliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek’e Ziyaret: Vergide Adalet İstiyoruz!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!