G-QXXHXL9JW0
USD34,15
EURO38,14
CNY4,88
GBP45,71
EURO/USD1,12
BIST9.777,46
Petrol71,54
GR. ALTIN2.918,51
BTC2.255.041,50

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Gezi Davası Tutuklularına Kutlama Telefonu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gezi davasında tutuklu olan Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay, Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, Osman Kavala’nın eşi Ayşe Buğra, Çiğdem Mater’in eşi Murat Utku, Hakan Altınay ve Mücella Yapıcı ile Ramazan Bayramı’nda telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Özel, bu isimlerle dayanışma içinde olduklarını ve Gezi davasındaki haksız yargılamaları gündemde tutacaklarını vurguladı. Özel ayrıca, tutuklu olan herkesin özgürlüğe kavuşması gerektiğini belirtti.

Özel, geçtiğimiz günlerde tutuklu bulunan Gezi davası sanıklarıyla Ramazan Bayramı vesilesiyle iletişime geçti. Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay, Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, Osman Kavala’nın eşi Ayşe Buğra, Çiğdem Mater’in eşi Murat Utku, Hakan Altınay ve Mücella Yapıcı ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdi. Özel, dayanışma içinde olduklarını ve Gezi davasındaki haksız yargılamaları her platformda dile getireceklerini ifade etti.

CHP lideri Özgür Özel, Gezi davasında tutuklu bulunan ve haksız yere yargılanan Can Atalay’ın babası Mustafa Atalay, Tayfun Kahraman’ın eşi Meriç Demir Kahraman, Osman Kavala’nın eşi Ayşe Buğra, Çiğdem Mater’in eşi Murat Utku, Hakan Altınay ve Mücella Yapıcı ile Ramazan Bayramı’nda dayanışma içinde olduklarını göstermek amacıyla telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Özel, Gezi davasında verilen haksız kararları gündemde tutarak, tüm tutukluların adaletli bir şekilde özgürlüklerine kavuşması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den Gezi Davası Tutuklularına Kutlama Telefonu!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Haber Kontak ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!